| Xenoverse a întrebat:

Ce credeti va mai fi bine in Romania? Eu cred ca nu cat timp exista PSD-ul.

10 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Niciodata, multi nu inteleg ca Romania este doar o colonie atat, nu e altceva, nu are economie,nu are banii,nu are tehnologie,nu are viitor,iti vinde resurcele naturale =paduri,petrol,aur,iti vinde pamanturile,bancile sunt a strainilor, tara asta nu are independenta si dependenta fata de UE, imagineazati sa vina milioanele inapoi in ro si sa plece multinationalele nici mancare nu ar fi ca supermarketurile sunt tot straine, tara asta este vanduta de multi ani strainilor, asa ca da nu exista speranta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate sa existe DSP in loc de PSD
Romania o sa ramana la fel atât timp cat cetatenii sunt la fel.

| marinaru777 a răspuns:

Au fost si PNTCD, PD, PNL si mai praf sunt, trebuie ceva nou, acum tipa la PSD ca le e fomica nu sunt ei la ciolan, sa nu uitam TARICEANU a triplat taxa auto etc

| ValeanuAndrei82 a răspuns:

Eu cred ca totul se schimba odata cu trecerea timpului, suntem o țară europeană, cu timpul ne putem schimba in bine. Totusi, aceasta schimbare începe de la noi, trebuie sa nu mai aruncam gunoaie pe jos, sa spunem te rog si multumesc etc. Poate ca peste 10-20 de ani vom ajunge si noi undeva, pana la urma, deja suntem undeva, nu e chiar haos aici, salariile nu sunt chiar incat sa mori de foame deși nu sunt chiar foarte bune. Poate se trezesc si aia de la PSD (care ne conduc din puscarie rolling on the floor ) la realitate si schimba ceva in tara asta, e bine sa avem speranțe

| SalutCeFaceti a răspuns:

Nu spun ca PSD e un partid ce aduce beneficii statului, dar cred ca esti ori un copil care nu stie despre ce e vorba si doar vrea sa faca o oarecare conversatie despre ce aude pe la stiri sau de la altii sau un "semiadult" care nu stie despre ce e vorba si doar isi da cu parerea legat de ce aude la altii, ca sa para inteligent, razvratit si sa para ca vrei sa aduci o schimbare. Cat timp ai scoala si stii cum sa aplici ce ai invatat sau cine stie ce alte talente care iti pot aduce succesul, vei trai foarte bine si nu te va interesa situatia tarii, deoarece tu, familia ta si toti apropiatii veti trai intr-o alta lume, placuta voua (minte/talente + munca = bani = familie fericita = fara griji).

| Plato a răspuns:

Cu PSD nicio sansa, evident.
Dar trebuie mereu sa avem speranța, iar acum, dpmdv, speranta se numeste USR+PLUS. Nu trebuie sa asteptam sa fie bine, trebuie sa facem sa fie!

| RAY a răspuns (pentru Plato):

Economie nu faci din sperante

| Lucian2473 a răspuns:

Va fi mai bine fara PSD. Cu conditia ca guvernul sa fie curatat de hoti, sa fie eradicata coruptia si mai ales, sa avem puterea de intelegere ca nu avem economie si va trebui sa participam la refacerea ei.
Exemplu mai explicit.
Un parinte din cei doi a fost un hot. Tot venitul din familie l-a ascuns, si l-a insusit sau l-a jucat la pacanele. Bani in casa, nu sunt. Din cauza lui ca afurat din venitul familiei. Ce facem? Il ducem la dezintoxicare iar fraiele familiei e preia celalalt parinte. Asta ce face? Vede ca nu sunt bani in familie, ca sunt datorii cu carul si impune o limita. Taie din hrana, din banii de buzunar etc iar ce castiga nu ii fura ci ii pune in pusculita de economii. Peste vreo 10 ani, pusculita se umple, plateste datoriile, pune deoparte pentru situatii nepravazute si abia apoi mareste suma banilor de buzunar, ofera copiilor mancare mai buna si un trai mai bun.
Intrebarea este, daca membrii familiei ca dupa ce coruptia a fost eradicata, sa fie de acord cu acest regim sever. o perioada de timp. Aia e! Dar Romanul nu va fi de acord cu asta nici o data. El nu are puterea de intelegere. Vrea bani multi, castigati rapid si cu cat mai putin efort. Altfel tipas i zbiara, pleaca in afara. Asa ca..nu ai cu cine.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Lasa PSD, mentalitatea oamenilor trebuie sa se schimbe, restul vor veni de la sine.

Răspuns utilizator avertizat