"Interlopii" astia de carton sunt doar creatia politicienilor, astia n-aveau cum sa existe daca nu erau mana in mana cu politicul, astea sunt organizatii criminale. Nu ai cum sa faci trafic de persoane, de droguri si alte gainarii intr-o tara fara acordul autoritatilor, e imposibil sa nu stii cine intra/iese in tara si ce face cu atatea controale la granite si servicii secrete. Politicienii sunt adevaratii mafioti, nu gainarii astia de ''interlopi", dar asta se stie de cand hau.
Implica-te politic, fi tu schimbarea pozitiva.
Daca suficienti oameni ok fac asta, se va schimba si politica.
Daca nu, vor rămâne aceeasi by default
Eu nu mă consider un om inteligent deloc,sunt un om simplu dar prea de tot sa ajuns,cam majoritatea care au ajuns la putere a abuzat in folosul lor și nu a poporului dar sa meargă la chefuri cu interlopii sa asculte manele mi se pare penibil,nici în poliție nu îți poți pune incrderea la noi nici în politicieni,nu mai poți avea nădejde în nimeni,ce să facem că dormim pe noi,dar cred că soarta ne e pecetluită,pai nu fac nimic asta e chestia,pe oricine ai vota la fel fac promit multe și nu fac nimic asta nu e ceva nou dar sa fie prieteni cu mafioți e prea mult, acum depinde că știam că unii maneliști sunt constransi de interlopi sa le suporte ifosele sa fie "prieteni" le promite că îi protejează si alte baliverne se dau fără nici o rușine cu ei, se duc de munte ori cu ei pe unde cântă sa le fac decicatii și alte chestii, aici nu știu ce se petrece cu politicienii ăștia, și Băsescu avea ogramada de prieteni de genul și Mircea Geoană
Privilegiile reale si percepute date de functiile politice atrag oamenii care sunt dispusi sa abuzeze.
Mai mult, se stie ca sociopatii au o ambitie si un soi de talent pentru a urca pe scara ierarhica a oricărei instituții. Poti citi mai mult despre fenomen.
Macar de ar fi toti politicienii prieteni cu interlopii. Da nu sunt, unii sunt mai rau de atat... sunt doar incompetenti
Am citit pe un forum unul de exemplu zicea că e psihopat și că avea profesia de psihiatru, cred că tulburarea asta e mai des întâlnită în diferite domenii de cat ne imaginăm unii, se știe că sunt deștepți si nu prea au empatie, sentimente, compasiune dar de 32 de a nu numai sociopati? Și cică suntem un popor de creștini ogramada de oameni se bat cu pumnii în piept că e creștin dar faptele lor arată că sunt creștini cu numele parca Băsescu avea și un grad in masonerie, nu mai avem iubitori de țară, patrioți sau și ei sunt conduși de alții și nu sunt chiar așa de autoritari cum credem multi dintre noi, posibil sa fie și ei sclavi așa cum suntem noi doar că sunt sclavi mai de lux fata de noi
Tu nu te uiți la filme, FantaSpirit?
Acolo găsești dovezi cu duiumul că politicianul e de mult corupt și de fapt nici nu prea mai există diferență între interlop și politician.
Tocmai interlopul se bagă în politică pentru a guverna totul din umbră, pentru a manipula totul.
Recomand ba chiar kdramele (serialele coreene) coreenii am văzut că sunt tare axați pe subiecte de genul, eu zic să cauți niște seriale de genul, și țin să cred că tot ce propun au un iz de adevăr și un corespondent real și în țara lor.
De America nici nu mai vorbim oare de ce deși se împușcă lumea în amiaza mare la ei, nu scot armele? Și de prostituția și drogurile lor nici nu mai vorbim. E la ei acolo o "fabrică" întreagă de corupție și corupți :/ Deși fac campanii mii, conștientizări tot statul le permite și le comercializează, ca să facă bani, de ce atunci există organizații chiar întregi de așa ceva, drog, prostituție, chiar yoghini și alți sectanți cu alte nebunii, deoarece alea fac banul. Cu alea te îmbogățești, nu cu parcela de pământ și gâdilat pământul.
Așa este. Cum crezi că era Ceasescu fata de cei ce ne conduc acum? E justificata uciderea lui și a soției dansului?
...si situația nu se va schimba cu un pesimism care împiedică implicatea oamenilor ok in politica.
Democrația reala necesita implicarea constanta a cetățenilor. Cultural, nu suntem acolo; legislativ, se putea mai bine; dar posibilitatea e reala.
Ceausescu era un criminal. Daca nici asta nu justifica uciderea lui... nu stiu ce altceva ar putea
Sunt multi implicați implicit masoni nu avem ce să facem noi,suntem prea mici,eu sunt un om foarte liniștit,integru,corect și cu mult bun simț și mi greu sa mă împac cu o lume atâta de lugubră la caracter și comportament,nu știu dar simt că nu fac parte din aceasta lume plina de psihopați lipsiți de empatie,trebuie sa fii rău să supraviețuiești nimeni am văzut că nu mai apreciază bunătatea și bunul simț, corectitudinea,eu așa m-am autoeducat sa fiu un om cinstit sa nu îmi bat joc de nimeni nici de un om prost sau amarat ii tratez pe toți la fel, și oamenii de rând din păcate sunt tot mai mulți care sunt așa,sunt apreciati oamenii falși, șmecheri, ipocriți, perverși răi, omul bun e discriminat la noi o spun in cunoștință de cauză. Lumea asta a înnebunit cu manele și cu atâtea hoții
Nu se vrea am impresia oamenilor ok iubitori de țară în politică doar ștergătoare
Nu manele sunt problema.
In principiu noi suntem problema ca nu ne organizam. Asta creeaza un vid prielnic pentru cei ce vor altceva decât sa servească societatea.
A te implica politic e un drept, nu e ceva la care astepti o invitație.
Pai oamenii se implica pe Tiktok am văzut și tineri cu grămada și țineri, dormim pe noi de 32 de ani,acceptam orice nu suntem uniți sa ieșim cu toții treabă noastră e sa râdem unii de alții să facem mișto sa ne bârfim,denigram,sa ne dam in cap,sa ne batem joc de noi nu sa fim la greu apropiati, solidari, când va fi prea târziu poate atunci ne vom trezi dar nici atunci așteptam să facă alții în locul nostru, hibernam, de fapt daca ieșim nu știm să protestăm pașnic ne luam la bătaie cu jandarmii
Pai multi nici cu invitație nu s-ar duce, știu că e dreptul nostru dar alegem sa o încasăm și să tăcem, treabă noastră e sa ne uram între noi nu sa facem ceva util pentru noi și familia noastră. E o ptoblena de mentalitate, de gândire și de educație
Ar trebui sa ii redirecționezi pe mai multi dar multi de 32 de ani nu au făcut nimic, eu sunt insignifiant in treabă asta, nu am decât liceul terminat eu as fi dispus dar cu o floare nu faci primăvară, e nevoie de unitate și oamenii nici nu vor să audă, că dacă îi interesa făcea ceva poporul de 32 de ani cum a făcut în 89 acum lumea o duce bine de aia nu iese in strada, suntem ipocriți ne dam loviți, săraci multi din noi dar nu facem nimic sa schimbam situația sa ne apărăm drepturile de cetățeni, o sa vina străinii in număr cât mai mare și vor fi mai bine văzuți decât noi mai privilegiați, deja se întâmplă cu ucrainenii, ne interesam de soarta altora dar de a noastră prea puțin facem pentru străini ceea ce nu am făcut niciodată pentru noi
Nu tin neapărat sa-ti schimb parerea. Dar iti propun urmatoarea observatie: neimplicarea populatiei generale are la baza aceeasi scuza precum a ta: "eu nu pot face nimic. Eu am motive sa nu fac nimic. Ar trebui altii sa faca ceva. "
Și tu te regăsești în scuza asta,in contextul asta așa că nu ești în măsură să te legi de scuză mea când și tu faci parte din ea ce nu înțelegi că preocuparea noastră e sa ne facem rău,sa râdem unii de alții, sa ne luam la mișto, sa ne facem rău în loc sa fim uniți? Ți se pare tie că suntem uniți? Nici tu nu ai făcut nimic în sensul asta, nici eu e clar dar e problena de mindset la noi eu as putea sa ies singur dar ce as putea schimba eu singur? Nu înțelegi ideea că nu suntem uniți sau vrei sa îți desenez? Că sa schimbam ceva trebuie sa fim uniți să lăsăm hate-ul la o parte și arfele, aerele de superioritate dar nu vezi că nu putem să ne schimbăm!? Și că nu facem nimic de 32 de ani, cu un singur om nu poți îndrepta nimic,eu as fi dispus dar alții nici nu vor să audă sunt total indiferenți, nici nu te baga in seama, și pe cine sa schimbi? Oricine ajunge la putere face la fel ca precedenții conducători, aceeași Mărie cu altă pălărie, in fapt nimic nu se schimbă decât un nume de familie atât.
Sa acuzi e ușor dar sa faci ceva bun in sensul asta mai puțin, crede-mă că ești în aceeași oală cu cei care sunt nepăsători, unul care nu se regăsește în scuze de genul nu își pierde timpul pe o platformă de copii, hai că nici nu ești ipocrit daca e
Posibil sa fiu ipocrit. Posibil sa fiu in concediu. Oricum ar fi, nu te acuzam de nimic.
Dar cred ca e o platformă pentru toate vârstele.
Daca eram nepasator iti dadeam dreptate sau ignoram si nu-mi iroseam timpul. Dar uite ca scopul meu a fost sa te incurajez sa treci la o actiune pozitiva. Iar asta, in pricipiu, e un act de participare. Orice demers politic incepe de la un discurs, de la un schimb de idei. Ce daca se face online? Oricum, miza era sa-ti schimb o parere, pentru ca merita. O voi face si cu altii, stai linistit.
Singura soluție pentru țara noastră este să ne rugăm. Asta cu să mergem la vot etc. este hârneală
Așa e, eu nu la vot mă refeream ci sa ieșim în stradă la protest dar oricine vine la putere la fel va face, e un blestem care se abate asupra noastră si de care nu cred că vom scăpa o perioada lunga de timp.
Protestele astea că-s controlate pentru a ține masele captive: anticorupția a ridicat un partid când a fost cazul, antimasca a ridicat un alt partid când a fost iar nevoie. Sistemul e același. Vezi lovitura de stat din 1989!