Marioneta doar la votare. Ca altceva... Ma gandesc ca or fi rasplatit-o. Dar pentru ce?
Nu o califica nimic. Sunt datorii politice de platit pe acolo si cum doamna avea nevoie de un job caldut a apelat la datoria care ii era restanta probabil.
Dancilă a fost este și va fi o unealtă a politicienilor. Doar atât. Că și calificare este zero barat sau chiar -1.
Vârsta, experiență politică la vârf, mandatul de europarlamentar, cunoștințele la parlamentul european.
Dacă ați lucrat la o bancă nu înseamnă că aveți experiență diplomatică, economică, acestea le capeți în ani, nu imediat.
Iar, demonizarea a fost făcută de cei aflați acum la guvernare.
Și vedeți ce poame sunt actualii!
Deci a judeca un om doar politic mi se pare absurd.
Când vom reuși să nu mai apreciem sau să criticăm un om doar după apartenența sa politică, ci după experiență?
Dacă doamna Dăncilă a fost angajată pe pile, la guvernare sînt cei care au demonizat-o în timpul mandatului său de premier, deci care pile?
Să privim mai cu atenție!
Plus, oare actuala guvernare nu a angajat pe nimeni pe pile? Eu știu că au fost destule scandaluri pe tema asta!
Faptul ca a fost europarlamentar, premier, nu o califica decat sa fie marioneta conducerii masonilor si a UE, a celor din varf care destabilizeaza economii in scopuri proprii.
De asta Mugur Iscarescu este nechimbat de 30 de ani de la conducerea BNR, un agarici care ia 20.000 de euro pe luna salar nefacand practic nimic care sa ajute economia tarii noastre, si el este pus tot pe factori politici externi!
De ce au nevoie de "acoperiti"strainii in interiorul tarii noastre, pentru a isi putea face jocul.
Nu sunt mare as in economie sau finante, dar ma gandesc ca daca guvernatorul BNR era un om pentru tara asta si cu bun simt, euro nu era aproape 5 lei? cumva se putea intari leul romanesc in fata monedei nationale prin procedee specifice bancii nationale, dar nu se doreste, de ce? ca este o marioneta a strainilor care cuceresc si dezbina, acum nu o mai fac cu tancurile, acum o fac diplomat si politic!
Iata "care pile"!
"Isărescu și-a plătit datoria. Când Dragnea și Vâlcov voiau să numească un personaj obedient în locul lui Isărescu, Dăncilă l-a promovat tot pe actualul guvernator."
https://www.g4media.ro/......a-bnr.html
Cred ca esti singurul atat de naiv!
Asa este!
"Isărescu și-a plătit datoria."
"Când Dragnea și Vâlcov voiau să numească un personaj obedient în locul lui Isărescu, Dăncilă l-a promovat tot pe actualul guvernator." Aha!
"Isărescu nu mai are miză politică, e la ultimul mandat" Ma intreb daca Dancila va fi impinsa in postul de Guvernator al BNR.
https://www.g4media.ro/......a-bnr.html
Domnule #rezist, USR-ist, am pus o întrebare: dacă se consideră că la BNR s-a angajat pe pile vreau să îmi răspunzi timp de peste 18 luni de guvernare PNL, apoi PNL, USR și UDMR NU a mai fost nimeni angajat pe pile? Sau am pierderi de memorie? Piatra Neamț, spitalul, pompe funebre? La Apele Române? La TVR, radio public, mai recent?
Sau vedeți "doar paiul din ochiul PSD, nu bârna celor care conduc România în ultimele 18 luni?
Tinere, te obraznicesti!
De unde ai tras concluzia ca as fi #rezist, USR-ist sau altceva? Replica ta este a celui atat de inapoiat incat ramane fara replica si trece la injurii.
Am deschis discutia pe tema educatiei si culturii madamei Dancila, si nu o tema politica.
Atat te duce mintea? Te lasi condus doar de minciunile politicienilor interesati de votanti incuiati?
Daca ai o alta problema, deschide tu o discutie pe site, nu ma batjocori pe mine. Sau poate nu esti in stare sa o sustii? E mai usor sa arunci cu laturi de dupa cortina?
Tinerel cred că ești dumneata!
Referitor la educația doamnei Dăncilă mulți ați dori să o aveți, inclusiv unii dintre cei care conduc România azi.
Tinerele ce școală s-a făcut până în anii 2000 NICIODATĂ nu se va mai face în România! Așa că ciocul mic! Când vei ajunge la nivelul cărților pe care un elev era obligat atunci să le citească, să facă compendiu, să meargă în biblioteci reale, nu virtuale, mai discutăm!
Da, și îmi mențin părerea că ești un susținător #rezist, USR-ist după modul în care poți critica o persoană doar după apartenența sa politică! Rușine!