| pisciutza19 a întrebat:

Ce parere aveti de arestarea lui Liviu Dragnea? Eu sincer cred ca acolo ii era de mult locul si in sfarsit s-a facut dreptate.

15 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da așa e dreptatea în România, mergi la pușcărie când pierzi votul laughing)
și i s-a confiscat și marea avere conformă statului de rege al corupției de vreo 4000 de euro

| AAALEXAAANDRUUU a răspuns:

O pedeapsa prea mica. Am inteles ca a fost bagat la inchisoare din cauza unor angajari fictive. Sper sa fie judecat si pentru furt si sa ii fie pus sechestru pe avere.

| Plato a răspuns:

Mult prea putin.
Nenorocitul ala ar trebui sa nu mai vada lumina soarelui, iar toata averea sa-i fie confiscata.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Tu esti in poză? cîti ani ai?

| HadesSs a răspuns:

Intr-un an e inapoi afara cu toata averea pe care o avea, daca ii confisca totul mai era ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru HadesSs):

Păi de ce să-i confiște totul dacă e condamnat că a prejudiciat statul cu 4000 de euro?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistita ca prea mult nu va sta. Va scrie vreo 3, 4 carti si i se va mai reduce din pedeapsa.se va da bolnav si va iesi in cateva luni de acolo. acum depinde poate i se vor mai aduce cateva acuzatii sper sa stea cat mai mult acolo.

| pisciutza19 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Da 21 de ani.

| danaieladaniela a răspuns:

Cred ca nu trebuia sa mearga la puscarie
De ce Basescu, Boc si alti nenorociti nu sau dus? ha? ati uitat de ei? ca din cauza lor Romania este asa

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru danaieladaniela):

Si Basescu si Boc in ce dosare au fost anchetati, inculpati si condamnati?

| Nătărău a răspuns:

Nu înseamnă nimic. Fapte ca aceasta sînt făcute doar de ochii populației, să se arate că statul e nepărtinitor legislativ și deține controlul absolut și autoritatea cînd de fapt nu e așa. Din cînd în cînd mai arestează cîte un ministru, un judecător, un politician ca să nu uite lumea că cineva își face treaba.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru suntserios):

Păi ce alegeri a pierdut Băsesculaughing))))
si-a adus aminte cineva acum că Băsescu e Petrov

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Base a piredut referendumul de suspendare. A votat jumatate de tara împotriva lui...

anonim_4396

La momentul ăla, a fost mai urât decât Dragnea, ori cel puțin la fel de urât.
dar avea imunitate prezidențială.
când s-a dus mandatul, oricum era prescris tot.
Dacă pierdea în 2004, îl băga Năstase la pușcărie în 2005, cel târziu în 2006. Năstase chiar a controlat justiția mult timp.

Boc în schimb n-a lăsat niciodată impresia de baron, a lăsat impresia de marionetă.

anonim_4396

și a câștigat referendumul...