Ma, ce reaq ti-e asa de greu sa intelegi ca, Dan Diaconescu e un hot parsiv iar promisiunile lui sunt minciuni de prostit prostii?
Niciun om care are macar o facultate terminata, nu pune stampila pe el. Lucru asta nu-ti da de gandit?
Doar cei care n-au fost in stare sa intre la o facultate si s-o termine si pensionarii pun stampila pe DD. Asta, deoarece orice om care are mai mult de-un neuron schiop isi da seama ca, ce zice DD-ul nu are cum sa fie pus in practica.
Un om care isi tinea angajatii in garsoniera dar el avea Iaht si masina de lux nu are cum sa-ti inspire incredere. De fapt, niciunu' n-ar trebui sa-ti inspire.
Ala care se duce la vot si zice ''mai incercam'' e cel mai mare cretin.
Nimeni n-a zis ca DD e un prost. Tocmai, fiindca e destept, va profita de pe urma prostilor care il voteaza.
Ai spus corect: 20. Presedintele Romaniei. Adica va fi presedinte daca Romania se intoarce in timp cu vreo 2000 de ani...
Vise, vise... Se poate sa ajunga si el la nivelul lui CVT din 2000, desi nu prea cred nici asta. Numai bine!
L-a depasit cu mult deja. Are 60 70%. si la parlamentare si la prezidentiale.
Sondajele reale spun asta, nu alea de la antena 3 si etc.
Nu ma refeream la procentul din sondaje, nici nu cred ca acestea sunt reale, asa cum am spus la cealalta intrebare. Fii sigur ca pe site-ul indicat de tine voteaza, majoritar, adepti a lui DD. Ma refeream ca ar putea ajunge in turul 2 la alegerile prezidentiale, cum a ajuns CVT in 2000.
Dar va castiga din primul tur LEJER. Eu pana acum nu am intalnit sustinatori ai vreunui alt partid. In sensul ca cei care sunt impotriva lui Dan oricum nu vor merge la vot
De ats aare Dan 60%.Ca cei care vor merge intr-adevar la vot sunt sustinatorii lui. Cei care sunt impotriva lui nici macar nu vor merge la vot.
Nu e hot parsiv.
Ponta
Basescu si
Antonescu
Nastase
astia sunt hoti parsivi
Nu prea esti bine informat. Dan nu e hot.
N-am zis ca aia 4 nu sunt. Am zis doar ca trebuie sa fii foarte prost sa crezi ca exista cineva care se bate pentru putere spre satisfacerea nevoilor cetateanului.
Gresit, sondajele alea reflecta fix ce vrea ala care le face. Nivelul lui Diaconescu se va vedea efectiv la alegeri. Si sint de acord cu Ioandelasal, n-are sanse. Monstruoasa coalitie PNL-PSD-PCr, va scoate cel mai bun scor, avind in vedere ca idiotii de PDL-isti si-au rupt singuri gitul (slava Domnului ca au reusit in cele din urma), iar alternativa nu exista.
A asta e altceva. Dar decat sa voteze altul pentru mine, Si decat sa intre iar USL, MAI BINE MERG LA VOT SI VOTEZ IMPOTRIVA LOR.
Dar nu inteleg de ce nu vedeti adevarul Dan Diaconescu va castiga alegerile cu cel putin 60%
Nu are cum. Pe de o parte, el mobilizeaza dor consumatorii de OTV-isme, pe de alta parte, la alegeri se lucreaza si din umbra si PSD nu s-a zbatut degeaba sa puna laba pe putere in ultimul ceas. Cine e la putere, are si pirghiile sa-si netezeasca drumul si sa-i faca pe ceilalti sa-si rupa picioarele. Oricum, primul aspect, e suficient sa-l faca pe asta, perdant din start.
Ma,fecior,caracaleanul a facut faculta de mecanica. Faculta asta e mediocra, iti spun din vorbe sigure, mai-mai sa se faca iubitul tau DD fochist sau strungar.Ca jurnalist, e decent, mi-a aratat tatal meu odata niste fituici de-ale lui de prin '97-2000 si mai scria la obiect si bine omul, dar ca politician, e o gluma, cel mult.Sa nu mai mentionez ca e parsiv si il tradeaza uneori fata ca minte cu nerusinare.In 2014, la prezidentiale, daca scoate mai mult de 20% in primul tur, ma urc pe tavan.In turul doi nu are cum accede, cred eu, dar daca accede, pateste ca CVT in 2000.Stii care a fost diferenta in 2000 dintre CVT si Ilici? Vreo 30% a luat CVT, 31.54%,daca tin bine minte, iar tatucu' Nelu restul.Asa va pati si mult iubitul tau idol, in cel mai bun caz!
Il vom vota ca presedinte al romaniei pa domnul DAN DIACONESCU pentru ca avem incredere ca va fi un bun conducator si nu va fi un tradator si vanzator de tara.