Concluzia pe care trebuia să o tragi din tragedia asta este aceea că pe lume există și oameni dezaxați, nu că "nu mai există prietenie adevărată".
Faptul că pe lume există și criminali nu neagă existența umanității, a compasiunii și a prieteniei.
Eu cred că astfel de cazuri sunt tot mai des întâlnite tocmai din cauza urii și a invidiei.
Chiar răspunsesem la o întrebare postată de cineva legata de prietenie.Ce pot spune eu e că, ce lumea nu știe, nu poate să strice, indiferent că vorbim de o relație sau planuri de viitor, "prietenii" vor face în așa fel încât să te tragă mai jos, sa te tina in zona ta de conform, sa te facă să stagnezi, tocmai din cauza urii.
De aceea mai bine sa tii totul pentru tine.Nu zice nimeni să nu ai prieteni, însă în ziua de azi, prietenii sunt mai răi decât dușmanii
Prietenie adevărată exista, însă e super rara, rar dai de un om sufletist care sa te ajute, sa te înțeleagă și să nu profite de tine.Stiu că e puțin pe lângă, dar eu sunt un acel tip de om.Pacat că sunt destul de marginalizat, păcat pentru unii care chiar ar vrea prieteni adevărați, nu pentru mine, eu o duc bine și cu, și fără prieteni
Ba e grava,încă foarte gravă, sa bagi sub preș asta cu eticheta că "nu e gravă", e deja o ironie.E VORBA DESPRE CURMAREA UNEI VIEȚI. Poate o fi cazuri și mai grave, însă aici nu e vorba de crimă în sine, ci de gesturile pe care criminala le-a făcut victimei.Sa mutilezi pe cineva și apoi să îl omori cu sânge rece aparent fara niciun motiv, deja suna a problema psihică.
Eu nu știu, unde dai și unde crapă?
Daca era așa de curajoasa, de ce nu s-a sinucis ea, aaa, pentru că e o lașă
Numai poti avea incredere in nimeni, oamenii se pot schimba de la o zi la alta si pot deveni imprevizivili.
Parintii ei ar fi trebuit sa aiba mai multa grija de ea si sa o sune mai des.
Mai exista prietenie adevarata insa este foarte rara, orice prietenie trebuie testata deoarece nu toata lumea este de incredere.
Adi1987 întreabă: