Si ti se pare ca nu e obiectiv? Cred ca stilul e pe masura situatiei.
E super subiectiv. Obiectivitatea e neutră și nepărtinitoare, fără efecte teatrale și argumente ad hominem. E spectacol vulgar și grotesc ce face el. Nu pamflet, ci pataflet.
A castigat pentru un motiv pemiul de jurnalistul anului de nu stiu cate ori. E una din cele mai pertinente voci din presa romaneasca, omul asta aduce mai multa competenta la o masa decat tot guvernul precedent la un loc. Este printre putinii jurnalisti care reuseste sa imbine informarea cu umorul (de multe ori negru) lucru greu de realizat.
Omul care se pricepe la toate. Românul perfect prin definiție.
Dar trebuie să recunoaștem: are cuvintele la el!
Un tip care-si expune parerile raportate la propriul sau univers cu aplomb si dinamism,(mostenirea comunista) desi unele chiar au fost pe frecventa mea dar am incetat sa-l mai urmaresc cand am constatat ca unele principii in care aparent parea sa creada erau de fapt o fatada a realei sale identitati. De fapt se folosea de mine si de multi altii ca sa-si umple buzunarele deja doldora de euroi. A prin tipu smecheria si cand a vazut ca da bine la masa a inceput sa se vanda pe you tube (acolo il urmaream).
Spre clarificare as lipi un link, sper sa fie legala actiunea mea, ca doar nu-i un secret, e domeniu public la indemana tuturor.
https://statsmash.com/en-gb/calculator/cristian-tudor-popescu-tv-net-worth
E un singur articol care e interpretabil, in nici un caz nu ridica in slavi minerii dar ce-i drept nici nu le condamna actiunile.
Ctp persoana nascuta in aceeasi zi, ca mine ctp- persoana bine informata si un vocabular precum spectrul de culori
Foarte inteligent, cam încrâncenat dar de multe ori ii dai dreptate ascultându l, știe sa facă și audienta
Anomim2025 întreabă:
anonim_4396 întreabă: