Ma sperie teribil.
Singura șansă e sa se termine cu pandemia până la alegeri sa nu mai aibă pe ce prosti lumea cei de la aur
Parerea mea este ca clasarea este logica, mai ales in situatia de acum, AUR urmeaza aproape identic traseul PRM.
Lasă că vine Călin Georgescu premier şi ne dă câte un hectar de pământ la fiecare. Ne vom hrăni şi noi, în sfârşit, organic.
Tocmai a fost la tembelizor... PNL si PSD mananca rahat cand au puterea (toti romanii IUUUUUUBEEEEESC facturile la curent si la gaze)
iar USR-ul a mancat rahat cand au fost in brate la PNL, poate s-ar pricepe la guvernare si nu sunt la fel de corupti ca restul, dar cand e vorba de politica si popularitate sunt complet pe dinafara
Dap, sa ramana cine vrea din nou decretei. Nu ca as fi pentru avort, dar nici chestia cu decreteii nu e o solutie.
Ca ar fi cazul sa ne cautam foarte serios o tara in care sa ne caram... si daca stau sa ma gindesc, decat sa trec prin inca o tura de alegeri platita din banii mei in care sa iasa imbecilii astia de la haur, prefer sa ma invadeze ursii.
Dorinele! Vezi că te-au trecut adminii la utilizator avertizat! Potoleștete că te trezești fără cont.
Mai sărim și noi calul pe aici dar tu sari toată herghelia dintr-o dată!
Ia o pauză și fă-te băiat cuminte!
Eu nu înțeleg cum PSD mai e pe locul 1 după ce s-a dat cu PNL-ul, dar ma rog. E și normal ca oamenii susțin un partid naționalist și profund religios, având în vedere ca asa e peste 50% din populație. Totuși n-am încredere în partidul ăsta probabil rusofil.
bestia69k20 întreabă:
Nick2001 întreabă:
estefi întreabă:
anonim_4396 întreabă: