| contstersinteresscazut a întrebat:

Ce părere aveți despre Călin Georgescu? Cum a reușit România să încerce să realizeze cea mai mare performanță din ultima sută de ani și să dea o palmă peste fața actualilor lideri, care se credeau deja președinți? Deja, partidele actuale au început denigrarea, pentru că nimeni nu se aștepta ca poporul român să se trezească. Au făcut campanii peste campanii cu manele, fiecare mai extravagantă decât cealaltă, pentru diverși candidați, cum ar fi Ciucă sau Simion. Posturile de televiziune nu l-au invitat, iar la Digi24 este clară situația: într-un interviu, s-a afirmat că postul invită doar persoanele pe care le doresc ei. Și totuși, România a decis să dea o palmă peste ochi acestui sistem și l-a votat pe acest om.

Au încercat să-l oprească ștergând mesajele și videoclipurile cu el de pe rețelele de socializare, dar, cu toate acestea, l-au dus pe primul loc, cu două milioane de voturi. Să fie aceasta adevărata trezire a unui popor batjocorit și umilit de mai bine de 35 de ani de actualele partide politice, care nu au făcut nimic pentru România și și-au urmărit doar propriul interes?

21 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu fi prost.
Nu se trezeste nimeni ca a dat voturi unui legionar, unui prorus

| mODIN a răspuns:

Un globalist care a avut o cariera intreaga la Natiunile Unite.
Pro-suveranitate si interese nationale dar se promoveaza prin TikTok.
Si cica "poporul român să se trezească". De treji ce sunt romanii l-au votat pe singurul candidat care nu a participat la dezbateri laughing

| contstersinteresscazut explică (pentru mODIN):

Nu a participat la dezbateri pentru că nu l-au invitat. Există deja un interviu care arată clar că posturile de televiziune au încercat să-l țină ascuns, iar acum se văd consecințele: a ieșit pe primul loc.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru contstersinteresscazut):

Nu continua sa fii prost.

| mODIN a răspuns (pentru contstersinteresscazut):

La modul cel mai serios, excluzand retorica cu "ne luam tara inapoi", ce anume admiri la omul asta? Tu intelegi ce ar insemna pentru tara asta sa iesim din NATO?

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru contstersinteresscazut):

Si nu fi si idiot.

| goguPatent a răspuns:

Zi o masura, una singura, pe care o fa lua acest personaj sumbru pentru Romania care iti va face tie bine?

| RAY a răspuns:

Mă bucur că romani sau trezit la realitate, in prima faza credeam că veți alege tot între PSD și PNL, bravo pentru schimbare, tocmai asta e și motivul schimbări că ne am saturat de clasa politică, trebuie mers și la parlamentare obligatoriu

| MihaitzaItza a răspuns (pentru RAY):

Trebuie sa fii dereglat putin, cu acte, sa ai impresia ca alegerea acelui personaj sumbru inseamna trezire...

| J0B0MAT a răspuns:

Un candidat independent, oricare dintre ei, e un vot antisistem, într-adevăr o lovitură binemeritată pentru PSD și PNL care au făcut ce au vrut din țară. Georgescu nu e cel mai bun candidat, însă nu mi se pare atât de extremist precum Simion sau Șoșoacă, ale cărei voturi le-a luat în mare parte.Am văzut și eu că televiziunile nu prea au vrut să îl invite, iar când a fost invitat era tratat ironic, într-un mod negativ.Astea dau dovadă de lipsă de imparțialitate, toate televiziunile sunt cumpărate de partide care au anulat nedemocratic și candidatura lui Șoșoacă. Și nu, nu am susținut Șoșoacă, Georgescu și nici nu voi susține, dar oamenii nu mai trebuie să se încreadă în tot ceea ce spune mass media, deoarece nu prezintă adevărul absolut. Dacă ar lua și Lasconi în turul doi ar fi clar acest lucru, iar o finală Lasconi-Georgescu, după părerea mea, ar reprezenta o victorie a noastră, a poporului.

| DonEduardo a răspuns:

O părere extrem de proasta. Nu este nimic mai mult decât o marionetă pentru rusi. Ma doare enorm sa o spun, însă dintre el și Simion, categoric l-as alege pe cel din urma.

| DandG2304 a răspuns:

Au aparut numeroase informatii despre cum a fost el "sustinut" si de boti: https://www.reddit.com/......_accounts/

Asta spune destul de multe,

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru J0B0MAT):

De data asta nu a fost un vot antisistem, a fost un vot anti tara.

| J0B0MAT a răspuns:

Da, nu auzisem de el precum de Șoșoacă sau Simion.Nu l-am văzut să facă atâta circ, să meargă la ambasadele rușilor și nu l-am văzut atât de prost precum cei doi.Nu mai credeți tot ce spune mass media, că nu prezintă adevărul 100%.

| J0B0MAT a răspuns (pentru suntserios):

Nu știu ce a zis de v-a speriat atât de tare, dar nu vă mai panicați.Omul nu e președinte, nu cred că are șanse, dar chiar dacă ar fi, președintele nu are putere totală. Contează mult alegerile parlamentare unde nu văd ce șansă ar avea el.
Victoria lui de acum este antisistem, simbolică, o palmă dată partidelor pentru a se trezi la realitate și realiza că poporul vrea schimbare.

suntserios

E fan Putin, lucru zis de el,
E fan legionari, lucru zis de el.
A castigat niste alegeri fara campanie si fara partid... dubios rau.

Si nu e vorba daca ajunge sau nu presedinte, e suficient sa aflam ca avem 2 milioane de romani care nu au stiu ce si de ce voteaza

Campanie a avut pe tik tok și se pare că a avut dreptate, acolo se uită mai mulți oameni.Nu cred că 2 milioane nu au știut cine și de ce îl votează, dar un număr mare a fost influențat de tik tok clar.
Nu l-am văzut să fie un susținător Putin atât de clar precum Șoșoacă sau Simion, mai mult înclină spre stoparea ajutorului pentru Ucraina, ceea ce cred că aproape majoritatea românilor vrea, deoarece traiul a devenit mult prea scump.Nu pot fi învinovăți pentru asta, nu cred că vrea nimeni să ajutăm Ucraina cu prețul țării și vieții noastre.Aici a avut el de câștigat, alături de voturile lui Șoșoacă pe care tot partidele i le-au pus indirect pe tavă când i-au anulat candidatura. Oamenii sunt supărați pe clasa politică din motive întemeiate, asta înseamnă victoria unui independent.

suntserios

Omul a zis cu subiect si predicat ca este un sustinator al politicilor lui Putin. Nu o mai da la intors, nici tu nu stii pe cine elogiezi.

Ia vezi cine il mai elogiaza pe langa tine azi

https://www.g4media.ro/......obiei.html

Nu îl elogiez, nu am auzit mare lucru despre el și nu l-am votat. Dar înțeleg de ce oamenii l-au votat, iar cei care nu îți susțin alegerile tale nu înseamnă că automat greșesc.Toți candidații au părți bune și părți rele, iar oamenii aleg fiecare pe cine consideră mai puțin rău pentru ei.Pentru mulți români ajutorul Ucrainei e mai puțin important decât faptul că abia își pot plăti facturile și fac foamea cu zile.Este mai inteligent decât majoritatea celorlalți candidați, dovadă că românii nu sunt chiar atât de proști. De aia Lasconi pare că a intrat în turul doi, nu Ciolacu și Simion care au fost băgați în față peste tot.
Iar rezultatul ăsta Georgescu-Lasconi, mie mi se pare o victorie a românilor care nu prea mai sunt așa de ușor de prostit.

| johnnny123 a răspuns:

Ce "trezire"? Votarea unui legionar/antioccidental/putinist ți se pare o trezire?

Iar tu sursa pe care mi-o dai ca motiv pentru care ți se pare atât de rău Georgescu, este un site cu articole rusești? Pe bune, încă crezi ce spun rușii? Și consideri că tu știi să alegi și majoritatea românilor sunt proști?