Nu fi prost.
Nu se trezeste nimeni ca a dat voturi unui legionar, unui prorus
Un globalist care a avut o cariera intreaga la Natiunile Unite.
Pro-suveranitate si interese nationale dar se promoveaza prin TikTok.
Si cica "poporul român să se trezească". De treji ce sunt romanii l-au votat pe singurul candidat care nu a participat la dezbateri
Nu a participat la dezbateri pentru că nu l-au invitat. Există deja un interviu care arată clar că posturile de televiziune au încercat să-l țină ascuns, iar acum se văd consecințele: a ieșit pe primul loc.
La modul cel mai serios, excluzand retorica cu "ne luam tara inapoi", ce anume admiri la omul asta? Tu intelegi ce ar insemna pentru tara asta sa iesim din NATO?
Zi o masura, una singura, pe care o fa lua acest personaj sumbru pentru Romania care iti va face tie bine?
Mă bucur că romani sau trezit la realitate, in prima faza credeam că veți alege tot între PSD și PNL, bravo pentru schimbare, tocmai asta e și motivul schimbări că ne am saturat de clasa politică, trebuie mers și la parlamentare obligatoriu
Trebuie sa fii dereglat putin, cu acte, sa ai impresia ca alegerea acelui personaj sumbru inseamna trezire...
Un candidat independent, oricare dintre ei, e un vot antisistem, într-adevăr o lovitură binemeritată pentru PSD și PNL care au făcut ce au vrut din țară. Georgescu nu e cel mai bun candidat, însă nu mi se pare atât de extremist precum Simion sau Șoșoacă, ale cărei voturi le-a luat în mare parte.Am văzut și eu că televiziunile nu prea au vrut să îl invite, iar când a fost invitat era tratat ironic, într-un mod negativ.Astea dau dovadă de lipsă de imparțialitate, toate televiziunile sunt cumpărate de partide care au anulat nedemocratic și candidatura lui Șoșoacă. Și nu, nu am susținut Șoșoacă, Georgescu și nici nu voi susține, dar oamenii nu mai trebuie să se încreadă în tot ceea ce spune mass media, deoarece nu prezintă adevărul absolut. Dacă ar lua și Lasconi în turul doi ar fi clar acest lucru, iar o finală Lasconi-Georgescu, după părerea mea, ar reprezenta o victorie a noastră, a poporului.
O părere extrem de proasta. Nu este nimic mai mult decât o marionetă pentru rusi. Ma doare enorm sa o spun, însă dintre el și Simion, categoric l-as alege pe cel din urma.
Au aparut numeroase informatii despre cum a fost el "sustinut" si de boti: https://www.reddit.com/......_accounts/
Asta spune destul de multe,
De data asta nu a fost un vot antisistem, a fost un vot anti tara.
Nu știu ce a zis de v-a speriat atât de tare, dar nu vă mai panicați.Omul nu e președinte, nu cred că are șanse, dar chiar dacă ar fi, președintele nu are putere totală. Contează mult alegerile parlamentare unde nu văd ce șansă ar avea el.
Victoria lui de acum este antisistem, simbolică, o palmă dată partidelor pentru a se trezi la realitate și realiza că poporul vrea schimbare.
E fan Putin, lucru zis de el,
E fan legionari, lucru zis de el.
A castigat niste alegeri fara campanie si fara partid... dubios rau.
Si nu e vorba daca ajunge sau nu presedinte, e suficient sa aflam ca avem 2 milioane de romani care nu au stiu ce si de ce voteaza
Campanie a avut pe tik tok și se pare că a avut dreptate, acolo se uită mai mulți oameni.Nu cred că 2 milioane nu au știut cine și de ce îl votează, dar un număr mare a fost influențat de tik tok clar.
Nu l-am văzut să fie un susținător Putin atât de clar precum Șoșoacă sau Simion, mai mult înclină spre stoparea ajutorului pentru Ucraina, ceea ce cred că aproape majoritatea românilor vrea, deoarece traiul a devenit mult prea scump.Nu pot fi învinovăți pentru asta, nu cred că vrea nimeni să ajutăm Ucraina cu prețul țării și vieții noastre.Aici a avut el de câștigat, alături de voturile lui Șoșoacă pe care tot partidele i le-au pus indirect pe tavă când i-au anulat candidatura. Oamenii sunt supărați pe clasa politică din motive întemeiate, asta înseamnă victoria unui independent.
Omul a zis cu subiect si predicat ca este un sustinator al politicilor lui Putin. Nu o mai da la intors, nici tu nu stii pe cine elogiezi.
Ia vezi cine il mai elogiaza pe langa tine azi
https://www.g4media.ro/......obiei.html
Nu îl elogiez, nu am auzit mare lucru despre el și nu l-am votat. Dar înțeleg de ce oamenii l-au votat, iar cei care nu îți susțin alegerile tale nu înseamnă că automat greșesc.Toți candidații au părți bune și părți rele, iar oamenii aleg fiecare pe cine consideră mai puțin rău pentru ei.Pentru mulți români ajutorul Ucrainei e mai puțin important decât faptul că abia își pot plăti facturile și fac foamea cu zile.Este mai inteligent decât majoritatea celorlalți candidați, dovadă că românii nu sunt chiar atât de proști. De aia Lasconi pare că a intrat în turul doi, nu Ciolacu și Simion care au fost băgați în față peste tot.
Iar rezultatul ăsta Georgescu-Lasconi, mie mi se pare o victorie a românilor care nu prea mai sunt așa de ușor de prostit.
Ce "trezire"? Votarea unui legionar/antioccidental/putinist ți se pare o trezire?
Iar tu sursa pe care mi-o dai ca motiv pentru care ți se pare atât de rău Georgescu, este un site cu articole rusești? Pe bune, încă crezi ce spun rușii? Și consideri că tu știi să alegi și majoritatea românilor sunt proști?
Cand vrei sa bagi tara in influenta ruseasca in loc sa o ajuti sa progreseze... da "automat greșesc." aia
Faptele sunt mai importante decât vorbele.Dar stați calmi că Lasconi pare că intră în turul doi.Iar cu Georgescu are mai multe șanse decât dacă intra cu Ciolacu.Să dai de pământ cu tot ceea ce spunea mass media și să nu intre niciunul din cei doi candidați preconizați în turul doi, mie mi se pare o alegere mult mai bună pentru români.
Acum dacă la următoarele alegeri lumea nu votează USR, nu mai există scuze, iar trezirea românilor nu e până la capăt. Dar măcar la președinte e bine să nu fie niciun PSD, PNL sau Aur, orice ați spune voi.Schimbarea era necesară și nu vă mai crizați că ieșim din NATO, UE și ne aliăm cu Rusia dacă ia Georgescu.Nu e așa de simplu să ieși din alianțele astea și nici ca un președinte să ia toate deciziile în țară. România nu va susține Rusia niciodată, dar mulți nu susțin nici Ucraina.
Trendul pro-rus era în creștere, prin Șoșoacă și Simion deja. Eu vreau să văd unde a spus Georgescu, nu mass media, el cu gura lui că scoate România din alianțe și o aliază cu Rusia, ori că se întâlnește constant cu ruși.Sincer vreau să văd asta, altfel lumea nu ar trebui să aibă atâta frică.
Mie îmi e mai frică dacă intră Ciolacu în turul doi.De el știu clar că nu vorbește bine nici limba română, a furat cam tot ce a putut, a dat n legi împotriva cetățenilor și vrea în continuare să facă asta, a râs de o parte a românilor.În schimb susține Ucraina, ceea ce pentru mulți români nu e mai bine decât răul pe care l-a făcut.
Vai de tine, orbule, daca nu intelegi nimic din acel personaj "sumbru"! Ramai ca "Moșii" cu PSD! Iti mareste Ciolan pensia de prostie! Ala e singurul om care poate schimba ceva in tara asta, in afara de "marirea" pensiilor! HAI CALIN GEORGESCU, PRESEDINTELE TARII!
Foarte ciudat! Eu nu am tiktok, nu știu ce sa spun, cei care au tiktok și l-ati auzit vorbind, v-a plăcut ce a spus?
Explica si mie o singura masura pe care o poate lua acest personaj din pozitia de presedinte ca sa iti schimbe viata in mai bine.