| contstersinteresscazut a întrebat:

Ce părere aveți despre Călin Georgescu? Cum a reușit România să încerce să realizeze cea mai mare performanță din ultima sută de ani și să dea o palmă peste fața actualilor lideri, care se credeau deja președinți? Deja, partidele actuale au început denigrarea, pentru că nimeni nu se aștepta ca poporul român să se trezească. Au făcut campanii peste campanii cu manele, fiecare mai extravagantă decât cealaltă, pentru diverși candidați, cum ar fi Ciucă sau Simion. Posturile de televiziune nu l-au invitat, iar la Digi24 este clară situația: într-un interviu, s-a afirmat că postul invită doar persoanele pe care le doresc ei. Și totuși, România a decis să dea o palmă peste ochi acestui sistem și l-a votat pe acest om.

Au încercat să-l oprească ștergând mesajele și videoclipurile cu el de pe rețelele de socializare, dar, cu toate acestea, l-au dus pe primul loc, cu două milioane de voturi. Să fie aceasta adevărata trezire a unui popor batjocorit și umilit de mai bine de 35 de ani de actualele partide politice, care nu au făcut nimic pentru România și și-au urmărit doar propriul interes?

Răspuns Câştigător
| J0B0MAT a răspuns:

Un candidat independent, oricare dintre ei, e un vot antisistem, într-adevăr o lovitură binemeritată pentru PSD și PNL care au făcut ce au vrut din țară. Georgescu nu e cel mai bun candidat, însă nu mi se pare atât de extremist precum Simion sau Șoșoacă, ale cărei voturi le-a luat în mare parte.Am văzut și eu că televiziunile nu prea au vrut să îl invite, iar când a fost invitat era tratat ironic, într-un mod negativ.Astea dau dovadă de lipsă de imparțialitate, toate televiziunile sunt cumpărate de partide care au anulat nedemocratic și candidatura lui Șoșoacă. Și nu, nu am susținut Șoșoacă, Georgescu și nici nu voi susține, dar oamenii nu mai trebuie să se încreadă în tot ceea ce spune mass media, deoarece nu prezintă adevărul absolut. Dacă ar lua și Lasconi în turul doi ar fi clar acest lucru, iar o finală Lasconi-Georgescu, după părerea mea, ar reprezenta o victorie a noastră, a poporului.

31 răspunsuri:
| RAY a răspuns (pentru MihaitzaItza):

Ati pierdut ciolanul numit Romania paraziților