| bambolina07 a întrebat:

Ce parere aveti despre eutanasierea cainilor vagabonzi? sunt pro sau contra? argumentati.eu cred ca e o mare pierdere de bani avand in vedere ca inainte de ai eutanasia ii sterilizeaza, ii hranesc, si apoi ii eutanasiaza.parerea mea:ar trebui eutanasiati cainii batrani, cu probleme de sanatate pentru a le curma suferinta si cei agresivi, iar ceilalti se pot steriliza(castra)si lasati liberi. funda cel mai concret raspuns

Răspuns Câştigător
| FreeForYOu a răspuns:

Pai dupa parerea mea e un lucru bun ca ii eutanasieaza,deoarece sunt prea multi si is foarte flamanzi uniii si de la asa foamete prin care trec cu siguranta or sa inceapa sa muste oameni "sa se hraneasca cu noi". Deci sunt pro, dar din pacate un singur lucru e neplacut, acesta fiind ca suntem in Romania si aici sunt numai invarteli. Daca pentru a eutanasia un caine trebuie 10 lei/caine ei spun ca trebuie 100 lei/caine.dc?
Pt ca ei zic ca trebuie catrati prima data(o mare prostie) pierdere de bani + faptul ca ii si mai hranesc o luna, doar apoi ii omoara(alta mare prostie) pai daca tot il omori de ce naiba mai irosesti banii pe el? Ii curmi suferinta in prima zi maxim a doua zii cand a fost capturat si doamne ajuta.Nu ai altceva de facut.PS:Sa nu credeti ca eu urasc cainii sau ceva si eu am caine chiar Pitbull si nu urasc cainii.Va pup

11 răspunsuri:
| sufletsel a răspuns:

Si mie mi se pare o prostie asta saracii nu au nicio vina si asa cum ai spus si tu sa ii omoare pe cei batrani sau pe cei care pun in pericol siguranta oamenilor, altii care nu fac niciun rau merita sa traiasca eutanasiati sa fie cei care nu au inima si vor sa ii omoare pe caini.crying

| Seby80 a răspuns:

Pro, ca intr-adevar mi-e mila de ei, dar surioara. Mergi linistit cu masina, iti intra repede un caine in cale, masca noua, proiectoare noi, etc etc => bani pierduti. Sau... Mergi linistit pe drum ca un orice indivit, vine un caine din spate si te musca, de la un asemenea acident unele persoane nici nu si-au mai revenit din acel moment (sechele)... Eu zi PRO!

caramela
| caramela a răspuns:

Buna! mai ca orice iubitoare de animalute, obligat ca nu sunt de acord cu eutanasierea lor, nu e vb ca se cheltuieste bani, atat tinp cat vin de afara, problema se pune altfel, ce te faci daca un copil de al tau este desfigurat/ omorat de maidanezi? cred ca aici e durerea mare...

| ICPreda a răspuns:

Salut!
Eu eram impotriva eutanasierii! Pana cand cei dragi, oameni de sufflet mie au fost muscati, asa din senin! Si eu am fost muscat, de zona din spatele genunchiului, m-a muscat putin si m-a zgariat chiar intre venele acelea care le simti acolo! Daca ma musca si imi sfasia o vena? Muream in cateva secunde sau minute, hemoragie enorma! S-au inmultit prea mult si provoaca pagube materiale si omenesti! Sunt iubitor de animale, am avut atatea, am avut si caine iar la sfarsitul anului aceste imi iau un altul, insa sunt si realist!
O zi buna iti doresc!

| Curiosu a răspuns:

Parerea mea este ca trebuie eutanasiati toti canii vagabonzi sau sa se face ceva in aceasta privinta caci asa se face intr-o tara civilizata. In Romanica insa...Sa nu mai vorbim de cainii care sar pe tine cu haita cand esti cu bicicleta prin parc sau iarna cand mergi linistit pe strada (cei care au patit asta situ despre ce vorbesc). Sunt iubitor de animale si nu tin chiar atat de mult sa fie eutanasiati dar daca numai asa se poate atunci asa sa fie, ca oameni suntem nu animale...

| raresik95 a răspuns:

Pro! Sa fie eutanasiati toti cainii vagabonzi! M-am saturat sa merg linistit printre blocuri, prin parcuri si sa stau cu teama ca poate sar, cum au facut-o de multe ori.Am patit de multe ori sa fiu seara pe undeva si sa fie cel putin 5 caini care sa sara. Ok,eu am mai dat un picior,am mai luat ceva de jos...dar daca era un copil mai mic, sau o persoana in varsta?! Iubesc animalele, dar nu si pe astea fara casa care sunt un pericol pentru toti.

regis
| regis a răspuns:

Sunt pro eutanasiere nedureroasa. Fara sterilizare, deparazitare, hrana si alte cheltuieli. Nu ne permitem sa ingrijim caini fara stapan cat timp avem copii pe strada, spitale fara medicamente, camine de batrani subfinantate etc.

| hotterinsummer a răspuns:

Tu te gandesti doar la pierderea banilor sau doar la viata sarmanilor caini
,e ca si cum daca bunica ta e bolnava sa vina medici si dea cu ceva in cap si sa o ingroape, doar pentru ca e batrana, ti se pare ok?! mie nu

| bambolina07 explică (pentru hotterinsummer):

Da nu imi convine nici sa fac tratamente cu antitetanos si sa imi fie frica sa ma duc in spatele blocului ca am o haita de caini care se pregatesc sa ma guste, sau sa stau seara cu prietenii sau sa merg undeva... oricum acesti bani nu vin de la mine sau de la tine sau de la un alt individ, vin din afara

| Ancutss30 a răspuns (pentru FreeForYOu):

Iti pui poza cu caine la avatar si le vrei moartea? Serios...cainele tau poate manca oricand otrava pusa de cei de la primarie, cum a patit cainele meu.Nu au nicio vina, si crezi ca se hranesc cu carne de om? Musca doar ca sa se apereoh go on

Răspuns utilizator avertizat