Sunt de acord cu interzicerea fumatului in cubluri sau baruri insa sunt sigura ca fumatorii nu sunt de acord.Era bine daca se putea face in incita unui club un loc anume, special pentru fumat ce nu e periculos.
O idee excelenta, sa speram ca va fi votata legea si mai ales implementata.
Acum 2 luni am fost intr un club/pub sau ce mai era el din Londra. Am iesit de acolo nemirosind a fum si carbune, nu imi miroseau hainele, parul, nu inhalam fum, nu ma inecam. Fumatorii ieseau 2-3 minute afara cand vroiau sa fumeze si toata lumea era multumita
Cred ca e alegerea lor, pana la urma, si n-avem niciun drept sa-i convingem sa nu mai fumeze.
Asta nu e o masura pentru a forta fumatorii sa se lase de fumat, e o solutie pentru a nu ii "imputi" pe restul
Wtf?
Nu poti sa obligi o persoana sa nu mai fumeze, pentru ca E O TARA LIBERA, poti doar sa obligi persoanele sa nu fumeze in spatii private/locuri inchise, unde nu e sanatos pentru persoanele din jur(cluburi, institutii...). Daca un om are nevoie sa fumeze, merge intr-un spatiu public, sau intr-un loc unde nu-l poate deranja nimeni and let's doit.
Pai,din cate stiu eu,in cluburi e interzis,la fel si in puburi. Daca nu e,imi cer scuze,si da, ar fi o lege foarte buna.
Nu cred ca se referea la spatii publice si nu, nu este interzis fumatul pe nicaieri.
CUm sa nu fie? Vrei sa zici ca daca ai chef, fumezi in Spital, Tribunal? Prostii!
Am vazut un articol in care scria "Un politician,vrea sa interzica fumatul in spatiile publice ".M-am gandit "Ba,asta e prost? Cum sa interzici fumatul in spatiile publice "Adica de exemplu parcuri.M-am prins ca se refera la institutiile publice,dar atata timp cat nu esti in stare sa scrii un articol, de ce il scrii?
Eu nu zic decât că vorbești aiurea, așa că te rog să părăsești conversația.
Nu vorbesc aiureli, tu ai spus "nu este interzis fumatul pe nicaieri". Cred ca nu eu vorbesc aiureli, cred ca tu vorbesti! Daca viitoare inainte sa zici ceva, informeaza-te!
http://www.stiripesurse.ro/......50269.html
Pe nicaieri, in contextul CLUBURILOR si a PUBURILOR, despre asta vorbim aici. Nu am spus nimic despre spitale, data viitoare inainte sa deviezi de la subiect, apasa pe x-ul din dreapta, sus.
De ce ai modificat raspunsul? Vai, ce penibil. Asuma-ti ceea ce spui, pls
Am scris inapoi ceea ce-am scris, fericit? M-am prins de chestia aia, pentru ca trebuie sa fii tont, ca sa nu te prinzi.Imi asum, pentru ca n-am spus absolut nicio prostie, daca acei "jurnalisti", nu sunt in stare sa scrie un articol, nu e vina nimanui.Si n-are cum sa se interzica prin lege sa nu se fumeze in Cluburi, pentru ca teoretic e un spatiu privat, nu ai bani, nu intri.Nu-ti poate interzice, fix asa, cum nu-ti poate interzice sa fumezi la tine in casa.Si referitor ceea ce-am sters, ceea ce-am scris, am avut completa dreptate, m-am luat de aia care n-au fost in stare sa formuleze corect un articol.
PlanetaMinunilor întreabă: