anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce părere aveți despre legile Romăniei?
Sunt găndite și făcute pentru a sprijinii și ajuta omul de rănd să crească, să prospere și să inoveze? Sau n-am nimic la bază de genul ăsta?

20 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Legile sunt facute pentru a apara interesele celor care ne "stăpânesc"!

| gabicoo a răspuns:

Legile sunt facute pentru a apara interesele celor care ne "stăpânesc"! Politicieni, multinaționale și oameni de afaceri români! Noi ceilalți nu contăm!

| Frank51 a răspuns:

Mai e de lucrat mult însă România are multe oportunități dacă ești dispus să profiți de ele.

| Holiday a răspuns (pentru gabicoo):

Intotdeauna prostimea a avut impresia ca are cineva, ceva, cu ea. De fapt, majoritatea legilor sunt bune, mai ales dupa ce multe au fost adaptate legislatiei europene, problema e de cum se aplica.

Răspuns utilizator avertizat
| DeMicUnCălător a răspuns (pentru Holiday):

Dacă rezultatul e problema, mai contează intenția?
Teoria ta este bună, doar că-i pe dos.
Prostimea nu-i muncitorul de rănd care asamblează o mașina nefuncționabilă. Ci ingineri care au plănuit-o.

| Holiday a răspuns (pentru alexxxxxxxxxxxxzzzzz):

Exact.

| Holiday a răspuns (pentru DeMicUnCălător):

"Prostimea nu-i muncitorul de rănd..."

Ba, in general, exact el e.

| DeMicUnCălător a răspuns (pentru alexxxxxxxxxxxxzzzzz):

Oamenii care cred că sunt născuți singuri "fără Mama lângă ei" și mor singuri " Fără copii, nepoți sau strănepoți lângă ei"
Sunt oameni care sunt și vor rămâne singuri.
No offense to you

Răspuns utilizator avertizat
| DeMicUnCălător a răspuns (pentru alexxxxxxxxxxxxzzzzz):

Alex,, ai tot respectu meu pentru opiniile tale. Dar lumea nu-i toată așa cum o vezi tu. Eu sunt un om realizat pe cont propriu si fără ajutorul politicienilor. Oamenii care m-au ajutat să cresc și devin cine sunt astăzi, au fost oamenii simpli și de rând, oameni pe care tu si cu Holiday ii considerați prosti.
Venitul meu lunar este cu mult peste venit lu Iohanis iar meritul il au oamenii simplii și compasionali, ei m-au ajutat și sprijinit să fiu cine sunt astăzi. Dacă aș putea să dau timpul înapoi 40 de ani, în ani școlii, N-aș mai bea cerneala așa cum am băut-o. ci as învață bine și apoi aș lupta in guvern pentru omul de rând, omul care tot ce vrea este o viață mai bună pentru el și familia lui. La fel cum am vrut și eu.

E trist pentru mine să văd cum o groază de Romani educați, printre care și Holiday. În loc să ajute omul simplu, îl calcă în picioare

| DeMicUnCălător a răspuns:

Căndva toți avocații și politicienii au fost in clasele primare sau facultățile Romănești. Acolo au crescut, dezvoltat și s-au format,
Sistemul este problema.
Romănia nu duce lipsă de oameni deștepți și inteligenți, avem o groază de Romani cu materie cenușie.
Problema este lipsa compasiuni, apoi. Ură, invidie și băgarea bețelor in roate la toți cei care sunt inovativi și curajoși.

Exemplu viu, aici pe TPU. -Toți pentru unul și unul pentru toți-
Am cunoscut foarte mulți oameni educați, printre care unu pe nume Holiday. Educat dar fără nici un fel de inimă, Mi-a lăsat impresia că in locul inimii îi bate incă un creier. Cu ce ajută oamenii fără inimă?
Dacă aici găsești așa om, Ce așteptări să mai avem la cei cu putere!

| anonim3248 a răspuns (pentru DeMicUnCălător):

Oamenii simpli merg pe stradă și se uită la alții și spun - ce au făcut ăștia de au milioane de euro?

Bravo lui. Îl aplaud și-l incurajez să fac și mai multe.

| DeMicUnCălător a răspuns (pentru anonim3248):

Pragmatism și curaj.

E dreptul fiecarui om să aleagă ce vrea pentru el sau familia lui.
Însă orice om cu capul pe umeri știe că talentul nu poate fi copiat.

| anonim3248 a răspuns (pentru DeMicUnCălător):

Este greu să se schimbe ceva.

| relian a răspuns:

Legile din Romania nu-s bune, in afara de cele clasice, aia cu nu fura, nu omori, care este o chestie naturala laughing cand vine vorba de legi gindite, romanu se uita in ograda la altii, dar nu prea departe si ia numa rebturile alora laughing cam asta s-a intamplat in RO mereu si tot asa vom merge.

Nu avem oameni capabili, acolo la conducere, nu-s buni de nimic.In RO exact asta sunt politicienii, exact ce spune cuvintul, cauta tu in dictionar ce inseamna politician, apoi o sa intelegi ce se intampla.

Cum am spus romanii folosesc mai toate exact asa cum se numesc ele laughing daca pentru altii politician inseamna cei care condu, la romanii, nu, noi mergem pe exact ce spune acel cuvint, ce inseamna el la orgine, adica hotie, tilharie pe fata, in vazul tuturora.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Legile sunt bune.
Avem legi aliniate cu standarde europene care sunt de departe printre cele mai bine gandite si care ofera cele mai bune standarde de viata de pe glob.

Problema la noi e cu nerespectarea lor si mai ales cu neaplicarea lor de catre autoritati.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Legile sunt făcute și concepute într-un sistem de drept, un sistem care să poată ajuta societatea să funcționeze în ansamblul ei. Nu sunt făcute în mod special pentru creșterea, prosperitatea și pomovarea spiritului de inovație a omului de rând. Au la bază legea fundamentală a statului care este Constituția.

Întrebări similare