Buna!
Cei de la Nirvana sunt geniali! Solistul Kurt Cobain nu mai e rintre noi...
Metallica, si ei sunt geniali, dar ultimul lor album LULU nu prea imi place.Eu au zis ca vor sa surprinda fanii cu ceva nou...
întrebam. să mă asigur..acuma te-ai făcut metălhead? mă uimești pe zi ce trece, taică
și ia luminează-ne și pe noi. dacă noi ascultăm porcării. tu ce asculți, dragă neandhertaliană.
Care-i problema ta? Asta-i părerea mea despre muzica Heavy Metal... n-ar trebui sa-ți pese ție despre ce ascult eu, dragă
Problemă? care problemă? eu n-am nici o problemă. tu ai o problemă.
Vezi-ți de treaba ta..chiar n-am chef sa-mi irosesc timpul vorbind cu tine
Mă..io când ți-am văzut comentariul mi-a sărit țandăra. și acum zic și eu că muzica pe care o asculți tu SUX.
Pai..nu pot zice ca o ador is unele melodii reusite! nu stiu...de obicei incerc diferite feluri de muzica sa vad daca imi place! a venit randul muzici mettal!si mie tot nirvana imi place mai mult! tie?
De la o prietena! de nirvana de la tine din lista! si de metalica cine nu stie? dc intrebi?
Eram curioasă. dacă vrei muzică bună call me, gagica. p. s. uite contul meu de youtube..http://www.youtube.com/user/GuardianOfAsgaard07?feature=mhee găsești muzică bună acolo. B-)
Nirvana, Metallica şi Dark Moor. Bune trupe.Nevăstuica de Oţel de pe Disney? What the? Mai bine Iron Maiden...sau Iron Lung, dacă tot vrei ceva cu "oţel".
Nici mie nu-mi place trupa aia!(nevastuica)da am intrebat numai nu inseamna neaparat ca imi place!
Metallica, Iron Maiden, Led Zeppelin, Guns N' Roses, Nirvana, Deep Purple, Slipknot, Sepultura, Nightwish, Megadeth, Judas Priest.
Asta e muzica...
Rap = Poezii nereusite (pentru. cei care vor sa se dea mari...)
House = Shit
Manele = 3x Shit
Dubstep = Shit
Metal = Gold
Classic = Gold
Jazz = Gold
Rocku e muzica adevarata copilule, nu house, dubstepul is manelele
anonim_4396 întreabă:
Răzvan_Berea_1982 întreabă:
anonim_4396 întreabă: