anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre persoanele care asculta trupe gen : AC/DC, Scorpions, Metalica, Pasarea colibri etc?

27 răspunsuri:
| Florentina_7104 a răspuns:

Depinde de persoana.Prietenii mei asculta acele trupe si sunt super.Nu conteaza ce muzica asculti atata timp cat esti om si stii sa te comporti in societate.

| sorina236 a răspuns:

Sunt oameni ca si noi.nu conteaza ce muzica asculti atat timp cat esti suportabil la comportament si nu dai impresia ca traiesti in jungla!

| Lina1993 a răspuns:

Persoane foarte deschise la minte, persoane creative, inteligente, care-si traiesc viata la maxim, cu bun simt, distractive, etc

| bobbyjah a răspuns:

M-as imprieteni cu ele intr-o secunda XD \m/

| мαяdυк a răspuns:

Niste satanisti dom'le, ce sa mai...rolling on the floor

| NiCkOtHeBeST a răspuns:

Viata nu consista in muzica! Muzica e o arta care poate sa-ti placa sau nu... Deci nu trebuie sa criticam o persoana dupa look, muzica etc. pentru ca devine forma de rasism sau xenofobie ( frica (ura) de straini! Eu ascult aceste trupe, dar va zic adevarul! Si nu uitati, Metallica poate nu canta bine ( sau poate da ) dar e printer unicele trupe care componentii au meserii serioase ( avocet, doctor etc. )

| darrio2007 a răspuns:

Sunt fani ale acelor trupe de muzica.Adica le place trupa respectiva.Ce parere vrei mai mult de atat?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt de părere că au gusturi foarte bune în materie de muzică.

| DarkOrbitMoon a răspuns:

O parere excelenta.

| Incarcare a răspuns (pentru мαяdυк):

Daca asculti Rock nu inseamna ca esti satanist! Eu ascult rock, Marilyn Manson, Blacklisted me etc. Da hard, gothic etc. Dar sunt crestina, cred in Dumnezeu, nu sunt de partea lui Satana!winking Asa ca, nu mai comenta aiurea.

| Abbab a răspuns:

Lumea are dreptul sa asculte ce vrea eu personal urasc aceste trupe, dar fiecare are dreptul la propria alegere

| мαяdυк a răspuns (pentru Incarcare):

Serios?laughing

| AndyLavy a răspuns:

Hmm atata timp cat nu asculta manele, nu am nimic cu ei. uneori chiar ascult acest gen de muzica. depinde de persoana. fiecare percepe lume in felul lui, si tind sa cred ca prin muzica este una din modalitati.

| bobbyjah a răspuns (pentru мαяdυк):

XDD cei mai satanisti dintre satanisti

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

METALLICA,nu "Metalica". Parca stalciti intentionat numele acestei formatii.Batuti in cap...
Ce parere ar trebui sa am? Avand in vedere faptul ca gusturile mele coincid intr-o oarecare masura cu gusturile persoanei respective, pot fi de parere ca formatiile pe care le asculta sunt bune, dar nimic mai mult.Deseori,oamenii considera ca daca asculti un anumit gen muzical,acest gen il reprezinta pe omul respectiv.Dar nu este asa,in majoritatea cazurilor.Pot exista rockeri prosti, si manelisti destepti, deci nu-i nici o regula aici pe care trebuie sa o urmezi, asadar, sa nu generalizam.

| YourB0SS a răspuns (pentru BeyondTheDarkSun):

Daca aveam nevoie de un manelist care sa ma jigneasca si cu un intelect foarte scazut la tine apelam prima data. Doar am uitat sa pun un "L" si ai gasit tu repede si tu mare destept vai ce am facut eu te-ai trezit tu sa ma injuri pe mine.
Masoara-ti cuvintele.

| BeyondTheDarkSun a răspuns (pentru YourB0SS):

Cine te-a injurat, stimabile...Boss laughing? Arata-mi tu injuratura, iar eu o sa ma caiesc pentru mizerabila mea ingratitudine, nu-s demn de respectul tau, n-am ce zice.laughing

Citez :
"Batuti in cap...", "Pot exista rockeri prosti, si manelisti destepti" ( o consider jignire deoarece eu sunt rocker si nu cred ca exista manelisti foarte destepti deoarece daca erau destepti nu mai ascultau manele de aiic rezulta ca tu esti manelist deoarece consideri uni manelisti inteligenti)

La sfarsit spui " sa nu generalizam " cand chiar tu generalizi.
Iti dai un aer de parca Vai vai. cine sunt eu marele Cioran dar de fapt cred ca esti stresat de societate. Si aici am incheiat!

A da si sinccer chiar n-am nevoie de o parerea "asa" ca a ta.

| Incarcare a răspuns (pentru мαяdυк):

Da, serios straight face

Si eu ascult rock, in caz ca nu stii sa te uiti in playlistul meu :

http://www.tpu.ro/......vQo95Lk2Uc

Si,in plus de asta, in ambele cazuri citate de tine nu am intentionat sa fac aluzie la tine, dar daca tu consideri ca a fost vorba de tine, inseamna ca te simti vinovat.Nici macar nu ai anticipat din vorbele mele ca ascult si eu,de asemenea, muzica rock/metal, dar asta nu intereseaza pe nimeni, fiindca nu este vorba de persoana mea, ci de muzica pe care o ascult.Ai gresit aici, fiindca ai spus ca esti rockeri, deci automat crezi ca daca esti rocker esti inteligent? Trebuie sa convoci ca stalpi de aparare morala gusturile tale muzicale? Asta nu are de a face cu persoana ta.Nu consider ca exista mai multi manelisti destepti decat rockeri, si nu stiu cum de ti-ai dat seama ca am generalizat eu, caci n-am facut-o.

N-am ce zice, de fapt tu chiar ma amuzilaughing chiar in primul citat in care tu ai spus " Batuti in cap..." ai facut o referire directa la mine si chiar consider ca e vorba de mine deoarece eu am pus intrebarea deci eu sunt principalul aici toate comentariile sunt adresate numai mie si chestia ca si tu esti rocker nu conteaza nici 0.001%. Nu vad de ce zici tu acolo " Sa nu generalizam..." am inceput eu sa generalizez ceva mai de graba ce ai spus tu cu "Pot exista rockeri prosti dar si manelisti destepti" si iti garantez eu 100% manelisti deia "4 ever manea" (intelegi tu) 100% nu exista deoarece unu cu pic de creier n-ar asculta manele, poti sa zici ce vrei acum, vad ca ai u blog cu religia si astea, cu ateismul si eu is cam ateist, manelele is o muzica bizantina aparuta prima oara in biserica, eu sunt sigur 100% manelist destept nu exista.
O sa-ti dau ignore user imediat cand o sa vad ca mi-ai dat reply, ar fi inevitabil sa nu dai nu o voi citi n-am chef de cearta si va fi "End story".
Pa!

| Giuvaer a răspuns:

Daca nu sunt pletosi si vesnic imbracati in negru, sunt oameni ok..si eu ascult rock dar prefer tricourile cu calut.

Stai bre nitel,ca nu ma certam cu tine,asa iti inchipui tu doar laughing
Am vrut sa ajungem la un consens, nu sa ne altoim pe cocoasa ca babele chioare laughing
Daca vrei, schimb subiectul, n-am ce face...
Spune-mi formatiile tale preferate. (sau daca ti-e mai bine sa imi dai ignore, n-ai decat!) laughing

| pirij a răspuns:

Nu cataloghezi o persoana dupa ce muzica asculta "nu conteaza cat de lung ai parul ci conteaza cat si cum gandesti"

| RockOrNothin a răspuns:

Ma dau exemplu pe mine.
Am inceput de mult sa ascult rock,iar oamenii care mi se credeau pana atunci prieteni au plecat, doar cativa au mai ramas cu mine. Pentru ca doar ei au inteles ca nu m-am schimbat din aproape absolut niciun aspect. Doua-trei vise in plus si muzica pe care o ascultam.
Mai ales cand am devenit innebunita dupa Scorpions, au inceput si ei sa asculte rock...
Iar pe ceilalti nici nu am ami incercat sa-i castig inapoi. N-au inteles, pa si pace, amice!

Întrebări similare