România e mult mai bună. Turcia e o dictatură teocratică. Cât despre oameni, nu prea am o părere.
Europa nu vrea sa o primeasca pe Turcia in europa si sa o faca membru erupean cu un motiv. Era vorba intr o perioada ca Turcia sa devina tara europeana dar nu a indeplinit cerintele necesare. aici este vorba de mentalitatea lor, sunt putini inapoiati au o mentalitate mai veche, ei cu femeile se comporta mai diferit etc.
Nu sunt oribili dar nici chiar ok.
De dus ei o duc bine. Fac import o gramada. Am vazut prin rafturile din Romania numai rosii din Turcia. Eu personal n am avut contact cu oameni turci dar asta este ce am auzit.
Mi se pare ca in Turcia sunt mult mai multi tigani decat la noi ceva de genul
Eu cunosc turci si in mediul online, dar si in realitate. Par oameni destul de toxivi daca nu te iei bine cu ei.
Dar pe de alta parte au o caterinca in ei mai ceva ca romanii
Dupa parerea mea, este o tara foarte frumoasa, cu multe obiective turistice, ai ce vedea daca ai merge acolo!
Nu stiu ce sa zic, amandoua sunt tari frumoase, frumoase in felul lor!
Ambele au Pro si Contra. Dar eu prefer Romania. Daca nu ma insel, ei traiesc si intr-un comunism de ala inrait.
Mai mult islamism înrăit dar da, ceva de genul. Dacă îl critici pe Erdogan sau islamul, pușcărie scrie pe tine.
G777 întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: