Nu judeca omul dupa aspectul fizic. FMI e o organizatie foarte bine monitorizata, nu dispare niciun cent de acolo fara sa se stie.
Serios? De mafia ai auzit? Si aia e o organizatie forte bine monitorizata si nu dispare nimic de acolo fara sa stie nasu Deci, cind spun ca matracuca aia are mekla de escroaca, nu spun dijaba. Sau nu crezi ca aia dau bani in stinga si-n dreapta din bunatate.
Da, dar FMI are bani de la tarile din comunitatea europeana...nu stiu ce sa zic
Stii.eram curios demult sa descopar profilul, mai bine spus omul care voteaza sau crediteaza pe cineva daca vrei sa-i spunem asa doar dupa aspectul sau aliura sa.Recunosc am urmarit raspunsurile tale si de exemplu ai raspuns la un momentdat la o intrebare spunand presedintelui Basescu acel 'chiorul'...Imi lasa un gust amar sa stiu ca nu esti singurul, sunt sigur ca mai marea majoritate a oamenilor sunt ca tine. Sa zicem de Petre Roman spuneau ca n-are gat...asta e chior, Cristina Lagarde e osoasa si ascutita ma intreb eu asa ii cataloghezi pe toti? iar tu esti mai mult ca perfectul?
Cum sa-ti spun, gustul tau amar apare nu din moralitate, sau o inteligenta peste medie care te face mai intelegator cu cei care te jefuiesc cu zimbetul pe buze si eventual urindu-ti "sa mai traiesti si bine, dupa ce fac eu tara praf". Nicidecum, mai degraba din lipsa de cultura generala si a experientei de viata (nu m-ar surprinde sa aflu ca nu ai ajuns la majorat si de asta esti asa de moralist si naiv ).
In principiu oamenii pot fi "cititi" dupa anumite lucruri, comportament, mimica, fizionomie, mod de exprimare etc. Daca am spus ca femeia aia are fata de escroaca, asta e, asa arata ea, saracuța. Si privitor la asta, exista o stiinta care se ocupa exact de lucrul asta, citirea caracterului dupa fizionomie. Se numeste fiziognomonie. Si nu trebuie sa fii neaparat, nici perfect, nici expert, sa te feresti de un om a carui infatisare nu-ti inspira incredere (o faci in mod instinctiv si... sigur ai facut-o, sau o s-o faci si tu). De asemeni, cind deschide cineva gura, deja stii daca e un om educat, manierat, bine crescut, cu o minte ascutita, cu o vasta cultura generala, sau un troglodit. In aceeasi ordine de idei, accentul si dialectul iti spun din ce regiune se trage personajul (ca fapt divers). In fine, sa n-o mai lungesc. Cert este ca poti trage o concluzie privitor la ce fel de om este cineva, privindu-l si ascultindu-l.
In ce ma priveste, nu-i vorba de mine aici, dreoarece eu nu conduc o tara si nici nu dau bani cu camata. Sau nu crezi ca banii pe care i-am primit de la FMI, ne-au fost oferiti din bunatate, sau altruism. O sa-i dam inapoi cu virf si indesat. Si apropo de asta, nu-i da chiorul, ii dam noi, oamenii de rind. Ca sa nu mai spun ca imprumutul ala nu ne-a facut doar datori vinduti si a transformat FMI-ul in adevaratul guvern al Romaniei, dar a fost si inutiul pentru noi. Asta pentru ca nu au fost investiti acolo unde trebuia, iar asta n-a facut decit sa ne prelungeasca agonia. Acum sintem tot acolo unde am fost si cind s-au luat banii de la FMI.
Mi-a facut placere sa descopar in tine un moralist care nu stie despre ce vorbeste.
AdrianaBacescu întreabă: