Daca te duci cu motivul asta la politie o sa rada de tine
Era o femeie care punea anunturi pe net ca vinde pampersi si alte chestii pentru copii la preturi mici, i-au intrat in cont sute de mii de lei, iar cumparatorii nu si-au mai vazut produsele. Au facut multi oameni plangere la politie, politia a luat-o la intrebari si cam atat, nu i-au facut nimic. Si ala e furt ce a facut ea.
Problema ta nici nu stiu unde se incadreaza. Poti cel mult sa vorbesti cu vanzatorul si sa il rogi sa faca retur, daca nu vrea, intrii pe grupurile alea pe Facebook unde sunt postati vanzatorii si cumparatorii neseriosi si tepari si ii faci acolo postari ca macar sa il faci de ras si sa nu mai cumpere nimeni de la el. Tipul asta cu care ai colaborat tu e cel mult neserios, acum ca a specificat gresit o chestie nu e mare lucru
Data viitoare cand vrei sa comanzi ceva ori cumperi de pe site-uri serioase ori cauti anunturi din orasul tau ca sa poti vedea produsul inainte.
Nu cred ca pateste nimic, fiindca nu cred ca ai o dovada clara ca ti-a ''dat teapa''
Sincer, nu stiu, nu cunosc aceste legi si nici nu vreau sa te induc in eroare... Cert este ca fara dovada nu faci nimic
Ideea este ca am comandat un produs care corespunde cu titlul și imaginile doar ca in descriere spune ca are mufa USB și De fapt nu are, ce pot face? Cunosc decât numele, telefonul și orașul din care este persoana.