Probabil te descri pe tine eu nu sunt mic, pricajit si supt de viata si nu am stat niciodata la comanda femeilotr, dar am cunoscuti care sunt la propriu terorizati de femeile lor. N-o sa inteleg niciodata de ce mai stau cu ele, probabil le place.
Da, asa e acum am vazut ca majoritatea cuplurilor sunt asa, ce penibil, el gateste, ea e soldat.
Daca devine tipa vreo nasoala in care sa fie posesiva, sa ridice tonul la mine, sa imi impuna chestii sau chiar sa incerce sa ma loveasca pentru ca e o fire impulsiva sau are probleme de comportament, o sa ii zic frumos ca eu unul nu ii permit astfel de comportament fata de mine si ca ma deranjeaza, ar fi de preferat sa nu o mai faca pe viitor, daca totusi le va face si nu intelege cu frumosul atunci voi ridica putin tonul la ea, daca ma loveste cum a patit tipul din intrebare atunc o imobilizez, o pun jos si o las sa se agite pana epuizeaza, n-as vrea sa ajung in situatia sa o lovesc si eu, nu sunt genul sa dea in femei dar nu permit nimanui sa ma loveasca sau sa tipe la mine, nu voi reactiona prea dragut la fazele astea.
Mda, nu stiu, oricum si politia nu a procedat bine.
Ar fi trebuit sa o ia pe aia la trei totusi, desi era penibil.
Legal ei trebuia sa faca ceva, in lege nu scrie ca daca e barbatu agresat de femeie nu se aplica legea.
Ca sa ii dea ei ordin de restrictie (nu lui de protectie) trebuie sa nu mai stea cu ea in casa! Altfel nu se poate.
Ca ordinu ala se refera sa nu te apropii de nu stiu cati km de acela.
Oricum...mi-e grau sa inteleg cazul, dar aia e.
Eu ca politai ii puneam in vedere neoficial ei (avand grija sa nu inregistreze ceva), sa stea flex ca altfel va avea tot neoficial probleme.
Macar asa la intimidare, dar na.
Mie din ce a scris acolo mi se pare copilaros, nu pare vreun barbat matur, probabil l-a mirosit aia ca are bani si e naiv si a pus cracu pe el, in ziua de astazi sti si tu cum sunt femeile.
In ziua de azi daca produci bani frumosi si esi mai fraier asa esti mancat de carii, victima curata.
Dar chiar nu te poți apara? Ești bărbat, ai mai multa forța fizica decât ea. Divorțează, cere custodia copiilor și scăpa de probleme, ce vrei sa facă politia?
Nu conteaza ca e copilaros si cu bani, ca si unu din ala cand iti f una nici nu stii ce te-a lovit.
E el f slab de caracter.
Asta i-am spus toti sa isi foloseasca avantajele fizice pentru ca e barbat si sa o potoleasca, sa se apere, daca ar riposta macar putin e imposibil sa nu aiba rezultate in favoarea lui. In mod normal clar dupa un episod de genul plecai de acolo si cu nebuna incheiai orice socoteala. Convietuire clar nu mai poti avea cu oameni de genul fie barbati sau femei.