Cred că ambele s-ar descurca bine dacă vorbim de atribuții. Însă pe scară largă Lasconi are niște reușite reale, măsurabile, care îi cresc credibilitatea și notorietatea. Este mai bine pregătită din mai multe puncte de vedere.
Elena Lasconi, dar de ce trebuie sa fie neaparat femeie? Nu e momentul sa impunem cote de gen. Consatenii mei sunt in mare parte pentru Nicusor, m-ar mira sa nu iasa presedinte. Sigur, imi pare rau pentru Lasconi, intrase deja in rol; daca nu se anula turul unu, era deja presedinte de cateva luni.
Eu am vazut-o pe Ana Birchall destul de serioasa, dar fiind independent majoritatea nu stiu de ea
Nu o simpatizez si nu o consider deloc pregatita pe Lasconi, dar mi se pare absolut socant ca oamenii o acuza ca vrea sa corupa tineretul si sa distruga familia traditionala cand femeia e extrem de conservatoare(poarta ditamai crucea la gat ca asa demonstrezi mai nou ca esti un crestin bun, prin simboluri, nu prin comportament)pana in punctul in care propria fiica o uraste ca nu e toleranta fata de minoritati.
E incredibil.
E propaganda și dezinformare. Cine o face lesbiana și progresistă e clar că nu e părerea lui despre Lasconi ci a preluat un discurs
La fel de ciudat e si cum termenul de progres/progresist a devenit unul negativ, ca si cum ar fi mai ok sa regresam.
Daca ar fi sa aleg dintre cele doua, clar as alege pe cea mai apropiata de functia respectiva si de atributiile functiei respective. Citeste despre ambele candidate si bazandu-te pe experienta lor din spate, iti vei da seama care ar fi mai pregatita dintre ele.
Ma bucur ca alegi oamenii pentru cat de bine s-ar pricepe lla funcțiile respective. Multe persoane au picat in capcana propagandista la faza cu Lasconi
Niciuna nu e inculta in primul rand, mai ales Birchall
Apoi daca si Lasconi e parvenita... nu stiu ce sa zic de restul politicienilor... sau poate nu intelegi ce inseamna cuvantul.
E genul de om care nu intelege ce citeste. Pariez ca voteaza AUR
E prea siliconata și prea botoxata. Și expirată. Eu o propun pe Inna.
Intrebarea a fost pusa la bascalie? Ca ai votat un raspuns bascalios.
Acum, serios vorbind si fara pretentii de recompense:
Lasconi e mai cunoscuta, fiind mai galagioasa si tota lumea se repede sa o voteze. Dar a citit cineva cine este Birchall? Ce studii, ce practica si ce experienta are? Cu studii in drept international cred ca s-ar descurca mai bine in diplomatie decat Lasconi. Iar un presedite de tara trebuie sa fie diplomat. Nu doar bun gospodar ca Bolojan.
Inculte pentru functia de Presedinte. Pentru a fi presedinte, trebuie sa ai o educatie strong! Asta nu e o functie de nasul lui Lasconi sau al lui Birchal pentru ca daca dam puterea unui astfel de specimen, tara se face de ras! Si odata cu ea, si noi poporul!
Deci un masterat si un doctorat in drept la Yale cum are Birchall nu e suficient pentru tine nu?
Dar a fost ok ca am dat functia de presedinte unui marinar 10 ani sau unui simplu profesor de fizica de liceu...
Dar te stiu eu pe tine... ai niste repere total paralele cu realitatea asa ca e mai putin importanta parerea ta.
Nu inteleg de unde pana unde ti-ai luat-o tocmai pe Birchal ca etalon. In primul rand, nici macar nu candideaza la presedintie. In al doilea rand, nici macar nu e romanca, se vede clar ce nume ciudat are! Daca ai ajuns sa iti doresti alogeni in fruntea statului, nu e bine!
Tocmai ca nu! Daca mai citeai raspunsuri de ale mele vedeai ca nu ma intereseaza premiile. Nu sunt celneserios.