Pai klaus iohanis are nume de roman? Nu. A fost președinte 2 mandate? Da. Ce argument non-sens ti-ai gasit sa spui. Si da, candida la presedintie inainte sa se anuleze. Pe asta o stiai? Mai candida si Cristian terhes.
Mai baiatule, tu esti paralel cu realitatea. Serios ca nu ar trebui sa te mai bagi in discutii despre politica si economie... ca iar vii si imi spui ca ce exporta Canada si ca Albania are o economie mai puternica sau ce alte prostii mai debitai acum vreo 2 saptamani.
In primul rand eu nu am luat pe nimeni ca etalon. Despre asta e intrebarea, despre asta am discutat. Dar respectiva are o educatie serioasa si trebuie sa recunoastem asta. Cat despre faptul ca e romana sau nu dupa numele luat la casatorie... te-ai facut de ras rau de tot.
Pe noi nu ar trebui sa ne intereseze personalitatile politicienilor, ce fac ei in timpul liber sau ce parere au despre orientarile lor sexuale. Ca nu stam la sprit cu ei. Cu ce te ajuta pe tine ca cetatean roman, daca votezi cu un politician pe baza celor de mai sus? Iti spun eu, cu nimic.
Pe noi ar trebui sa ne intereseze daca isi face bine treaba sau nu. Si cat de eficient va fi el pentru pozitia respectiva. Cu ce ma ajuta pe mine daca iese sa zicem, Becali presedinte, daca el habar nu are cum sa fie diplomat sau cum sa formeze relatii puternice internationale cu alte state?
Pe pozitia de presedinte pe mine ca cetatean roman, ma intereseaza ca presedintele instaurat sa aiba experienta in diplomatie, in macar 2-3 limbi straine, sa cunoasca cate putin din fiecare domeniu ( invatamant, cultura, finante, etc. ), ca sa isi dea seama pe cine sa traga de maneca, daca ceva merge prost. Si sa fie foarte sociabil.
Din pacate singurii candidati care s-ar apropia de cerintele astea si care sunt populari cat de cat, ar fi doar Nicusor Dan si Ana Birchall. Nu stiu sigur daca mai candideaza Geoana ca si el s-ar apropia de cerinte.
Restul din cursa prezidentiala, sunt pocnitori de umplutura. Nu sunt potriviti pentru functie si unii dintre ei sunt si debili.
"...unii dintre ei sunt si debili." - Debili fizic sau mintal?