| GabrielDaniel01 a întrebat:

Ce ptrebuie sa scriu in plangerea pentru un proces verbal pentru alcolemie?

Răspuns Câştigător
| marazx6 a răspuns:

Dacă dorești să depui o plângere referitoare la un proces verbal pentru alcoolemie, este important să furnizezi informații clare și concize. În general, o plângere ar trebui să includă următoarele:

1. **Datele tale:** Numele tău complet, adresa, numărul de telefon și alte informații de contact.

2. **Detalii ale evenimentului:** Descrie în mod clar evenimentul în care a fost emis procesul verbal pentru alcoolemie. Include data, ora și locul incidentului.

3. **Detalii despre procesul verbal:** Menționează numărul și data procesului verbal, precum și informații despre ofițerul care a emis procesul verbal.

4. **Descriere a situației:** Oferă o descriere a circumstanțelor evenimentului din perspectiva ta. Indică orice aspecte relevante pe care le consideri importante.

5. **Argumente și dovezi:** Dacă există dovezi sau martori care pot susține cazul tău, menționează-le în plângere. Poți atașa copii ale documentelor relevante sau fotografii, dacă este cazul.

6. **Cererea ta:** Specifică în mod clar ceea ce dorești să obții prin intermediul plângerii. Poate fi o revizuire a procesului verbal, o reevaluare a situației sau orice altă acțiune dorită.

7. **Semnătura:** Semnează plângerea și furnizează data.

Asigură-te că plângerea ta este formulată într-un mod respectuos și profesional. Este, de asemenea, indicat să consulți un avocat pentru a te asigura că plângerea ta este completă si bine întemeiată din punct de vedere legal

5 răspunsuri:
| Dragobeta a răspuns:

Ai condus beat? Ce plangere vrei sa faci?

| GabrielDaniel01 explică (pentru Dragobeta):

Am suflat în aparat și ainoesit 0.05 și am cerut la sânge, am fost și să vină rezultatul să contest procesul verbal că o să ies 0 dacă nu am consumat nimic de 2 săptămâni

| Dragobeta a răspuns (pentru GabrielDaniel01):

Nu se iau probe dupa doua sapatamani ci atunci pe loc. Daca nu ai dat proba atunci, se va lua in considerare rezultatul alcooltest.

| GabrielDaniel01 explică (pentru Dragobeta):

Normal că am fost atunci cu ei de am dat probe de sânge

| Dragobeta a răspuns (pentru GabrielDaniel01):

Ok.

Întrebări similare