Dacă dorești să depui o plângere referitoare la un proces verbal pentru alcoolemie, este important să furnizezi informații clare și concize. În general, o plângere ar trebui să includă următoarele:
1. **Datele tale:** Numele tău complet, adresa, numărul de telefon și alte informații de contact.
2. **Detalii ale evenimentului:** Descrie în mod clar evenimentul în care a fost emis procesul verbal pentru alcoolemie. Include data, ora și locul incidentului.
3. **Detalii despre procesul verbal:** Menționează numărul și data procesului verbal, precum și informații despre ofițerul care a emis procesul verbal.
4. **Descriere a situației:** Oferă o descriere a circumstanțelor evenimentului din perspectiva ta. Indică orice aspecte relevante pe care le consideri importante.
5. **Argumente și dovezi:** Dacă există dovezi sau martori care pot susține cazul tău, menționează-le în plângere. Poți atașa copii ale documentelor relevante sau fotografii, dacă este cazul.
6. **Cererea ta:** Specifică în mod clar ceea ce dorești să obții prin intermediul plângerii. Poate fi o revizuire a procesului verbal, o reevaluare a situației sau orice altă acțiune dorită.
7. **Semnătura:** Semnează plângerea și furnizează data.
Asigură-te că plângerea ta este formulată într-un mod respectuos și profesional. Este, de asemenea, indicat să consulți un avocat pentru a te asigura că plângerea ta este completă si bine întemeiată din punct de vedere legal
Am suflat în aparat și ainoesit 0.05 și am cerut la sânge, am fost și să vină rezultatul să contest procesul verbal că o să ies 0 dacă nu am consumat nimic de 2 săptămâni
Nu se iau probe dupa doua sapatamani ci atunci pe loc. Daca nu ai dat proba atunci, se va lua in considerare rezultatul alcooltest.
Normal că am fost atunci cu ei de am dat probe de sânge
UnchiulRamiz întreabă: