Depinde de tari si depinde de tipul de regim politic. Daca ar fi sa ne raportam la Romania, asta ar insemna o incalcare a liberului arbitru si a democratiei pentru ca s-au luptat tinerii acum 30+ ani.
In tarile tribale se schimba situatia, pentru ca in majoritatea sunt nevoiti sa se antreneze, pentru ca nu au mega, profi, kaufland s-a.m.d. Asta inseamna ca sunt nevoiti oricum sa se " antreneze " prin vanatoare.
Asta-i una, dar mă refer la lucruri politice, drepturi, război între state sau religii, etc. Discuția este ipotetică.
Atunci as avea o reactie destul de nasoala.Consider ca nu isi merita rostul un antrenament pentru lucruri politice, drepturi sau si mai rau razboi intre state si religii.Deja mi s-a luat pana peste gat de exagerarea cu blm ( black l... matters ) and ( lgbt ) + " razboiul " religios dus de anumite tari ca iran-ul pentru pastrarea unor ideologii tampite, in care pana si politia omoara oameni pentru simplul fapt ca femeile nu poarta corect sau deloc hijab-ul.Nu am nimic cu nimeni personal, pot trai intr-o lume plina de aceste lucruri, nu judec si poti fi prietenul meu cel mai bun si daca faci parte dintr-o minoritate fie ea sociala sau religioasa.Dar daca tarile ar obliga fortat oamenii sa faca ceva, acel lucru ar insemna dictatura, si nu as mai numi-o o tara moderna.In tarile tribale nici nu mai vorbim, acolo repet nu ai nevoie sa intrii pentru ca oricum ei nu cunosc decat asa ceva. Daca le oferi tehnologie ori te venereaza ca pe un zeu, ori te omoara cu pietre.