Păi, dacă au fost oameni chibzuiți și-or fi agonisit niște bani în acest scop. Dacă n-au fost prevăzători, bănuiesc că-i îngroapă primaria sau vecinii. Dacă vorbești însă de oamenii străzii (boschetarii)...e groaznic ce li se întâmplă, e dureros ce-am aflat. N-au nici măcar mormânt. Vor fi incinerați angro. Sper să nu fie adevărat...
Sunt oameni sarmani si abandonati care nu au pe nimeni sa ii ingroape.In aceste cazuri ii inmormanteaza Primaria.
Pai daca era un om la casa lui dupa ce moare il ajuta ori cunostintele, ori statul. problema e ca cei care nu au pe nimeni si nu intereseaza pe nimeni de ei (de ex aia de pe strada) ajung material didactic la facultati de medicina.
Ii duc la morga, ii baga in formol si fac practica pe ei studentii de la medicina.
Din cate stiu, exista o lege care spune ca o persoana care se ofera sa inmormanteze pe cineva care nu mai are pe nimeni, primeste o anumita suma de bani in schimb. Din aceasta cauza, se pare ca au aparut multi indivizi care profita de acest lucru ca sa castige bani.
Pai nu-i inmormateaza nimeni numai daca vor sateni sa stranga bani de la mana la mana sa-i faca inmormantare sau statul probabil are vreo obligatie s-o faca cred; P
Prietenii sau primaria in functie de cati bani sunt si de cat de importanta este persoana respectiva.
G777 întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: