Pai normal ca faci inchisoare se pedepseste nu stiu cati ani faci inchisoare dar eu zic sa votezi si sa te calmezi te duci, votezi singurul candidat care nu ti se pare asa cum zici tu si gata.
Nu se intampla nimic daca nu mergi la vot. Ideea este (parerea mea) ca trebuie mers sa-i schimbam pe cei vechi. Altfel ei vor crede ca sunt vesnici si vor face tot ce vor.
Sigur nu vei pati nimic daca nu mergi la vot! Votul nu este obligatoriu, votul iti ofera sansa sa alegi pe cine crezi tu ca va face o schimbare!
Nu se întâmplă nimic dacă nu votezi, însă e mai bine sa o faci, indiferent cat de tâmpiți or fi cei care participă. Măcar îți pui punctul de vedere pentru cineva mai puțin idiot :d
Nu vrei sa faci datoria de cetatean si sa mergi si sa-ti exprimi optiunea ta,parerea ta si sa votezi un candidat pe care il cunosti sau il stii din intamplare (din auzite) ca este un om bun,gospodar,harnic si face fapte bune si ajuta cetatenii! Daca nu votezi,va vota altcineva in locul tau! Dar daca nu votezi, cand o sa ai nevoie sa mergi la primarie sau altundeva la o institutie pentru trebuirile cu actele la care o sa trebuiasca la ceva, va cere buletiny=ul tau sa completeze ceva, dar din discretie o sa te uite la spatele buletinului tau daca ai fost la vot si ai votat! daca se constata ca nu ai votat, nu o sa te serveasca cu serviciile lor de care ai nevoie invocand motive diferite ca sa nu superi tu!
Daca votul este un drept, nu o obligatie, cum pot sa faca asta?
Daca vrei votezi daca nu nu, nu au ce sa iti faca nu e obligatori, voteaza cine vrea
Nu se intampla nimic. Poti face totusi o schimbare prin votul tau. Ai putea vota pe cel mai mic tampit din cei care candideaza.
Nu se intampla nimic, doar ca nu vei avea voie, moral, niciodata, sa te plangi de administratie. va trebui mereu as iti amintesti: eu nu am votat, nu am dreptul sa comentez, am decis sa ma supun deciziei zltora. Si va trebui sa te supui fara nici un cuvant. Fiindca tu decizi daca parerea ta conteaza sau nu. Si daca nu conteaza, atunci inseamna ca tu consideri despre tine ca trebuie sa fii un om umil si sa decida altii, care stiu mai bine pentru tine. Un om care voteaza este un om liber, un om care renunta la acest drept, este un om supus.
Intr-adevar nu poti fi tras la raspundere cu nimic poate o vrut doar sa te sperie ..eu la cate voturi n-am participat si nu s-a intamplat nimic... porsisinplu daca nu pui tu votul cui vrei iti cumpara altul votul si il pune unde vrea el.
anonim_4396 întreabă: