Cum adică? limba.
și eu am avut probleme cu proful de Sport, mai exact mi-a dat o palmă peste cap.
Dacă aveți camere unde s-a întâmplat, te duci frumos la director și ceri video-ul cu momentul respectiv.
Și cu dovezile mergi la Politie, și probabil o să îi facă dosar penal dacă este grav.
oricum Politia nu face nimic, dar eu zic să încerci.
Va avea dosar penal pentru vatamare corporala, conform Codului penal, citez:
"ART.194. Vătămarea corporală
(1) Fapta prevăzută în art. 193, care a cauzat vreuna dintre următoarele consecinţe:
a) o infirmitate;
b) leziuni traumatice sau afectarea sănătăţii unei persoane, care au necesitat, pentru vindecare, mai mult de 90 de zile de îngrijiri medicale;
c) un prejudiciu estetic grav şi permanent;
d) avortul;
e) punerea în primejdie a vieţii persoanei,
se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani.
(2) Când fapta a fost săvârşită în scopul producerii uneia dintre consecinţele prevăzute în alin. (1) lit. a), lit. b) şi lit. c), pedeapsa este închisoarea de la 3 la 10 ani.
(3) Tentativa la infracţiunea prevăzută în alin. (2) se pedepseşte."
Fapta va fi incadrata la alin.(2), pedeapsa fiind de la 3 la 10 ani.
Daca profu face asta la copilul meu, nu vreau sa spun ce se intampla, dar se intampla ceva ce nu ar vrea sa se intample.
Nu bag politia aici, rezolv eu treaba repede de nu mai face in viata lui.
Dar cum sa smulga limba?!
Pai tocmai ca nu face nimic politia, ma ocupam eu...de prof daca era copilul meu in joc.
Si rezolvam bine si rapid.
Eu am vrut să scuip un profesor și m-a lovit cu piciorul. În altă zi un alt profesor m-a amenințat că mă trage de urechi fiindcă i-am luat ghiozdanul unui copil.
Dar cu scop de apărare are dreptul să îi smulgă limba?
Chiar nu judeci deloc ori esti troll?
Cum se poate apara smulgandu-i limba?
MoldovanStefan997 întreabă: