SI eu ma tot gandesc la asta
Mai ales ca pentru permis de conducere trebuie sa dea fiecare examen si sa aiba permisul lui
Poate sa-l bage complice =)) ca a fost martor si nu l-a oprit
https://www.bustle.com/......dot-on-ahs
Un asemenea caz nu s-a întâmplat și nici nu se va întâmpla. Ca niște gemeni siamezi să comită o infracțiune, și oare mai apucă ei să trăiască până la vârsta aceea în care ar putea comite infractuni?
Sau altă întrebare: în anii copilăriei nu ar reuși nici un medic sa ii separe? Am înțeles că de cele mai multe ori reușește operația.
Dacă împart acelaș trup, dacă este codamnat unul, și pe celălalt îl bagă automat.
Daca unul este faptas, atunci automat celalalt este complice, deci va primi pedeapsa mai mica.
Interesant va fi la eliberare, daca unuia expira pedeapsa, iar celalalt va trebui sa mai ramane un timp la puscarie.
Nu poate fi nevinovat, avand in vedere ca este complice la infractiune, deoarece a stiut de infractiune si a participat la ea. Complicele este pedepsit cu aceeasi pedeapsa ca si autorul.
P.S. Dupa mine este doar o chestie teoretica, n-am auzit sa se fi comis o infractiune de siamezi, avand in vedere ca, in majoritatea cazurilor, pot fi despartiti de mici.
Cati siamezi ai vazut tu sa poata fugi de la un jaf sau sa poata face o crimă?
Din cate stiu eu e cam greu o dată ce esti lipit de un alt om sa faci asa ceva.In general siamezi sunt lipiți cap in cap, sau abdomen in abdomen si împart anumite organe. Daca ar fi lipiți de picior sau mana se pot opera.
FreddieM întreabă: