America cu corporatiile sale. Siria nu detine arme chimice, asa cum nici Irak-ul nu detinea. Intr-adevar acolo au fost folosite arme chimice dar nu de Siria. Bashar al-Assad isi iubeste poporul si a facut multe pentru el, ceea ce multi nu stiu si poate nu iau in considerare dar Banca centrala apartine Siriei, nu exista alimente modificare genetic, dolarul american nu exista in Siria, Siria detine cantitati uriase de petrol si gaze naturale.
1)America(SUA)
2)America(SUA)
3)America(SUA)
Americanii sunt principala cauza, ei finanteaza ambele tabere
Tot ei au creat ISIS...
Un reportez a intrebat un guvernator american. "Daca Romania va intra in razboi cu Rusia ce raspuns veti avea? La care americanu :"Ne vom gandi de doua ori sa actionam sau nu"...
1.La inceput a fost razboi civil pentru ca presedintele Bashar al-Assad a inchis parlamentari ce sustineau cererile poporului, urmand un protest la care s-a deschis focul.
2.ISIS a profitat de aceasta pentru extindere de teritoriu si influenta(vezi pe google isis map).
3.Isis are de castigat
Tot ce e cu USA-Syria e conspiratie.
Gresala USA a fost cand au lasat arme, munitie, bani(30 miliarde dolari) in iraq urmand ca armata iraqiana sa se predea la sosirea Isisului(penal, stiu).Sau sa fi fost planul USA de la incept pentru a avea motiv de spionaj in orientul mijlociu, nu stiu.
Iauzi,cum le stii tu pe toate.Ala isi iubeste poporu ca asa stii tu ai fost la fata locului sau doara ce auzi pe la radio sant? Si Ceausescu isi iubea poporu foarte mult si arme chimice nu trebuie sa detii, chimicale are oricine si tu poti face rost, arme le zic daca sunt folosite pentru a omora oameni, si un cutit de bucatrie e tot arma daca o folosesti in alte scopuri deci gaze sunt peste tot, atunci cand le folosesti sa omori oameni le spunem arme.Si daca siria o avea petrol care e ideea ca nu prea se intelege? Asa petrol multe state au,ba si in america de sud se pare, si alte resurse cuma r fi litiu parca tot prin america de sud au aia la greu, dar nu s-a dus nimeni acolo sa faca razboi sa le ia la aia minereurile alimente modificate de unde sa existe, pe la aia is mai mult nisipuri deci plantele astea trebuie sa le irigi sa mai si creasca, ceea ce sirienii nu fac asa ceva, munca e straina de ei ca urmare nu prea vad despre ce plante vorbesti.Dolaru american nu exista ca ban sa poti cumpara ceva nici in europa,nic in Romania iar faptul ca tot spui america e de vina,cred ca daca nu ar fi fost america tu acum nu ai mai fi avut unde scrie,si mai rau poate nici nu ai mai fi scris in limba asta romana, ai fi vorbit acum ori rusa ori germana Cand tu stai si o freci la rece, vezi ca altii au de toate incepin sa trancanesti din gura sa dai vina pe aia ca de aia nu ai tu cas aia de vina deci si pentru situatia din RO tot americanii sunt de vina normal ca aia tule mama lor au venit la noi si ne-au luat tot, prafu de pe toba, ne-au luat saracia si cata saracie aveam noi, cred ca eram pe locu 1 cei mai tari unde pui ca ne-au luat tot si oamenii cei mai destepti, femeile cele mai frumoase, oamenii cei mai harnici, ca doara parca asa se lauda romanu peste tot suntem cei mai destepti, cei mai frumosi si cei mai cei, dar o ducem cel mai prost si asta cu siguranta din cauza la americani
Deaia ne-au bombardat americanii in 1944, de mult ce ne iubeau. https://www.youtube.com/watch?v=0JRjAgd4EcU uita-te aici si nu mai comenta aiurea. In America de Sud nu sunt razboaie? Pai uita-te la Venezuela de cand a fost asasinat Chavez ce se intampla. In Irak dupa ce l-au omorat pe Sadam Hussein cum ca si el ar fi folosit arme chimice si dupa aia s-a aflat ca Irak nu detinea asa ceva si sa-ti mai spun ceva, sa ai gaze nu inseamna sa ai arme chimice, arme chimice inseamna bombe cu diferite subsante, nu ca ai un cutit cu otrava e arma chimica. Si cum spuneam in Irak dupa eliminarea lui Hussein doar corporatia americana Halliburton a facut un profit de 40 de miliarde de euro. In Libia la fel.
Nu mai pune botu la ce scriu altii pe net, incearca sa gandesti tu singur ca de aia ti-a pus cineva capu ala pe umeri, nu sa arati ce gandesc si vorbesc altii.Pricepi? Eu nu ma uit nicaeri, pe Youtube pun sau vorbesc fiecare cel doare, cei trece prin minte, tu cu din astea vii cu Youtube? fugi deaici omule ca nu sti ce spui sau nu stii unde sau la ce sa te uiti.Esti praf scuze ca zic, daca tu crezi ca americanii neau bombardat ca le eram prieteni atunci hai sa ne vedem fiecare de tigaile lui
unione întreabă: