Cati "protestatari" crezi ca sunt platiti de antena3 ca sa stai tu acasa in fata televizorului si sa le faci rating or fi prin piata? Eu cred ca destui.
Ti se pare tie ca pup eu in fund pe cineva?
Am spus clar ca mai bine scapam ii omoram pe toti, si asa sunt prea multi.
Protestul e un gest foarte mic, aproape inutil, putem face mai mult de atat.
Protestele sunt cam singura modalitate rămasă pentru a ne face auziţi la conducere şi pentru a le demonstra că nu suntem doar o masă omogenă pe care o pot modela în voie şi pe care o pot scuipa în gură. Degeaba votăm şi o ardem cuminţei şi democratic, nu merge, cel puţin în România nu merge; asta ne-a fost dovedit în repetate rânduri şi ne-a mai fost dovedit şi atunci când s-a invalidat referendumul şi 7 milioane şi ceva de oameni au primit câte un scuipat în faţă şi un şut în cur. Ce mai merită să încercăm să nu fie invalidat, anulat, muşamalizat etc? Un protest, două, trei...
Asta este probleme.Este singura modalitate,dar nu prea este eficienta. Poate o sa plece basescu,peste o luna,doua, are nevoie de timp, sa rezolve cu conturile din strainatate, sa o ia pe fisa si pe cine mai vrea ochiu lui strimb si sa se care in elvetia sau la balamuc, unde sa traiasca de 20 de ori mai bine ca noi.
Insinuez ca unii protestatari sunt platiti ca stea aiurea acolo si sa dea din gura iar noi le facem rating la televiziuni, iar pentru asta minutul de reclama creste in pret, si uite asa economia merge. Cu siguranta ca vor fi in strada cateva sute pe oameni pana in momentul in care noi cei de acasa ne vom plictisi sa ne uitam la ei si nu o sa mai facem rating iat televiziunile nu o sa i mai difuzeze, vor ramane in strada cei cativa care cred cu adevarat in protest dar de ei nu o sa intereseze pe nimeni. Parerea mea binenteles.
Păi peste două luni sigur pleacă pentru că-i expiră mandatul şi nu mai are cum să-l prelungească, fiind ultimul. Şi da, cam ce vrei tu să spui acolo e adevărat, el avut nevoie doar de câteva luni în plus ca preşedinte pentru a-şi încheia mandatul cu bine, pentru ca să-şi păstreze averea, casele, să-şi primească pensia grăsună, etc. Dacă referendumul ar fi fost validat, nu ar fi avut parte decât de o pensie mediocră şi cam atât.
Şi teoretic nu este deloc ineficientă, pentru că dacă ar ieşi în stradă acele 7 şi ceva de milioane de oameni crede-mă, Băsescu ar zbura de la Cotroceni, de pe scaunul de preşedinte, şi de unde am mai vrea noi. Poţi nega prezenţa a milioane de oameni la vot (părea imposibil, dar în România se pare că nu!), dar în stradă chiar nu poţi, chiar n-ai cum. Aşa, dacă ies câteva mii şi restul îi susţin moral din faţa televizorului e degeaba.
Părerea mea despre părerea ta e că e proastă, cretină, abjectă şi alte cuvinte nasoale.
Părerea mea bineînţeles.
Nu sunt naivă când zic asta: cum să crezi că Antena3 ar plăti oameni pentru a sta în stradă cu pancarde în mâini şi pentru a-şi striga ofurile şi nedreptăţurile? Şi dacă da, pe toţi? O parte? Îi selectează? Pun afişe "Veniţi la sediul Antenei 3 pentru a fi plătiţi să protestaţi deoarece pentru conducere voi nu existaţi!" Nu vezi că e absurd...
Antena3 face rating fără toate astea, te asigur. Face rating, pentru că Antena3 e cam singurul post anti-băsist din România, e ori Antena3 ori un căcat care-i dă limbi lui Băsescu între buci, şi s-a dovedit că 7 milioane şi ceva de oameni din România chiar nu sunt băsişti.
7,4 milioane e mult,gandeste-te la persoanele in varsta,spre exemplu bunica mea (care acum este mai bine),tot s-a dus la vot, sau la persoanele din afara tarii dar, am observat la aceste proteste ca, la referendum eram zmeii, peste tot, acum numai vreo 3 mii de oamenii au iesit.Pana nu ies macar 50 de mii putem spune ca nu suntem demni de mila.Cum ai spus, ne-am pierdut ocazia sa-i dam una in nas (sa aiba o pensie mediocra), da macar sa ne lase in pace.
Inteleg ca atunci cand esti la putere, greu dai drumul la tron, dar acum el numai este la putere, primeste numai injuraturi.Nu cred ca Antonescu o fi mai presus.
O tara bogata produce mai mult si ai mai mult de recoltat din ea decat din una saraca, acum suntem ca o lamaie stoarsa pana s-a uscat, mai suntem buni doar pentru coaja, rasa si puna in coliva.Nu cred ca o sa avansam atat timp cat persoana care ne conduce se va numi "presedinte".
Faza cu zmeii la referendum şi mieii la proteste a clasică, s-a mai repetat de n ori până acum, a la Roumanie. Nici măcar nu înţeleg de ce, s-au îngrămădut ca vitele la abator în ultimele 5 minute de vot, cu nisip în slip şi colacul după gât, dar pentru a ieşi în stradă la protest stau relaxaţi acasă, având ticluite scuze.
Persoanele de genul nu merită, chiar nu merită...
Şi te îndrepţi spre monarhie cu ultimul enunţ?
Bine..nu e nevoie sa fi asa violenta in limbaj..cuvintele "nasoale" spuse de cineva se sex feminin imi provoaca mila fata de educatia ei precara dar nu asta e problema mea si nu intru in polemici cu cineva caruia ia spalat antena3 creierul. Ma bucur ca am libertatea de a alege sa sterg toate antenele din grila de programe, asta pana cand felix o sa se duca si el unde ii este locul, langa nastase, iar "profesionistii" si "educatii" din politica si televiziuni nu vor mai fi marionete, copy-paste, prea somnorosi sa se trezeasca la o intalnire cu un ministru, etc. Si nu in ultimul rand ma bucur ca pot sa te ignor.
Aşa sunt eu de obicei, aşa mă exprim. Nu e nici o problemă cu educaţia mea, te asigur. Nu am creierul spălat de Antena 3, îl am în perfectă stare încât să judec singură. Tu, pe de altă parte, eşti un băsist penibil, cu buzele maro şi creierul terci. TU îmi provocie mie milă ŞI silă, nu vice versa.
Da, poţi să mă ignori, dar e un gest destul de laş, eu nu te-aş ignora pe tine, te-aş confrunta (ceea ce şi fac) până cineva din noi rămâne fără cuvinte. Dar ce pot cere de la un băsist, nu-i aşa?
Si uite ca a aparut si strigatul disperat al uslimbistilor uslinosi... Uite ca incepe sa-mi placa de base. Da poate incep sa fiu un basist. Din cauza ca va vad asa disperati şi frustrati. Ai o parere proasta, inca nu ma intereseaza politica in asa fel incat sa ma dau pe spate, sa fiu in stare sa jignesc pe cineva doar ca nu avem aceleasi iubiri politice. Aici treaca mearga in peisajul asta virtual ne putem baga cat vrem dar esti penibila daca incerci sa agati adepti aici pe site-ul asta. Te ignor ca nu te duce capu' si nu stii sa porti o conversatie civilizata bazata pe pareri nu pe jigniri si alte impresii proaste Acum spune tu ca sunt un "nesimţit, dobitoc, mitocan, fără raţiune!"
Nu mi-a fost publicat ultimul raspuns in care spuneam ca 7, 4 milioane sunt anti-basescu oficial.Or fi mai multi, persoane fara centree de votare in zona, persoane cu dizabilitati grave, persoane minore (cum e in cazul meu).
Noi deja la referendumul asta stiam cine iese, pe noi de pragul ala imputit de 50% + 1.
Nu pot nici macar sa ne numere, 18 milioane nu cred ca mai suntem de mult.
Faza cu aspazia pur si simplu te demoralizeaza,dupa apata asteptare,si cand ai cand vezi cine face legea,replica cu "cine nu a auzit de inchisoare,a auzit de altceva in copilarie". Fara lagica,fara nici un sens,cand am auzit asta singurul lucru care mi-a bpvenit in minte a fost ca d-na aspazia a fost molestata in copilarie.
Si da,monarhia ar fi o idee mult mai buna, sa avem un rege sever, nici indulgent, nici hoț, doar sever si pus pe treaba"
Disperată şi frustrată? Nu cred. Tu prost? Axiomă.
Nu caut să agăţ nimic, dacă ai destul creier care nu-i în stare de râncezire judeci şi singur şi îţi dai seama de adevăr şi nu pupi pe nimeni în cur. Şi dacă tu crezi că eu vreau să agăţ "adepţi" pe TPU (plus restul căcaturilor ce le-am mai scris acolo&gândit) înseamnă că te ţii bine pe poziţia de prost cu tentă de băsist. Nici măcar nu sunt mare fană USL. Dar normal, tu ce altceva să scrii? Iar conversaţia mi s-a părut una foarte civilizată, interesant cum dacă introduc cinism şi ironie imediat conversaţia o ia în derivă. Dacă ai citit ce am scris până acum ŞI dacă ai putut să procesezi măcar în treacăt o parte, ai fi ştiut că mi-am zis părerea până acum la greu.
Da mă toţi sunt pensionari plătiţi de Antena 3, iar ăia 7, 4 milioane de oameni care s-au săturat să fie batjocoriţi de băsescu sunt toţi oameni manipulaţi de Antena 3.
Ăia care se uită labe1 nu sunt manipulaţi şi nu li se prezintă realitatea deformată.
Mereu acelaşi discurs penibil despre antene şi despre " mai bine băsul decât Antonescu ". Nu vă plictisiţi niciodată, aşa-i?
Sincer, nu am o părere legată despre monarhism... Nu ştiu dacă ar fi mai bine pentru România sau nu să fie condusă de un rege, dar oricum, România sigur va rămâne democratică. Deci, chiar de ne-am imagina noi scenarii cu regi şi regine, it ain't gonna happen.
Atunci macar cineva puternic, daca nu rege, se vorbeste prea mult despre politica, si se fac putine.Nu cred ca e chiar atat de greu.
Vrei sa faci o autostrada? Pai fa-o tata,ca nu pui tu osu la munca, decat dai banii pe ea, si asa la cat costa un km de autostrada la noi, zici ca e placat cu platina, si dungile care delimiteza benzile de diamant.
Prea multe partide, prea multi oameni in asa zisa politica din Romania.
Nu-i nimic.
Da, ar trebui sa scapam de politicienii, de totii, dar nu numai.In Romania sunt multi idioti,persoana fara pic de ratiune in gandire,manelistii,tigani, bozgori, de care nu avem nevoie.
Lumea asta e dusa, da macar generatia viitoare, si nu, nu ajutam viitoarea generatie prin adaugare de laptopuri de 50 de milioane in scolii, sau plasme.
Nu trebuia ca toti profesorii sa-si bage parerea in gaturile noastre.
La civica, nu suntem totii egali in drepturi, cel putin nu aici in Romania, suntem trasii in jos.
La religie, nu ne cade sacu' de banii in cap daca ne rugam non-stop.
Sunt inutile datorită faptului că situaţia a fost tranşată de Curtea Constituţională. Dar disperat că nu mai e preşedinte :
" Abia acum am vazut adevarata dimensiune a ridicolului: protest pentru demitere cu un ditamai televizorul transmitand live cuvantarea gatuita a lui Cacarau de pe A3! Fantastic! Alo, MAI, procuratura, reprezentantii legii, dormiti? Inteleg ca lumea are dreptul sa protesteze, mass media sa relateze despre proteste, dar aici e ceva mai mult si am sentimentul ca atenteaza la siguranta statului, se incearca din rasputeri obtinerea unui efect de bulgare de zapada, pe fata, sub ochii tuturor. "
" nu va suparatzi, dar pentru a obtine efectul bulgarelui de zapada ai nevoie de multa materie alba, ceea ce este imposibil cu doua sute de mameluci platiti cu ora. "
" Un show palid. Cea mai penibila faza a fost aia cu "nu stiu daca pot sa-i intreb ca e prea mare galagia" si cand a inceput sa-i intrebe pe protestatari ce si cum s-a facut liniste ca-n studio. Isterici platiti...
Corul bocitoarelor din Piata Universitatii nu face decat sa-si bata joc de simbolurile celor care intr-adevar au avut pentru ce iesi in strada si au platit chiar cu viata pentru asta. Pur si simplu scarbos. "
" Baaaa covrigarilor, fripuristilor, betivilor, recunoasteti ca v-ati vandut votul pentru o bere rasuflata si un mic expirat oferit de USListi. Iar v-a dat Ponta bani sa iesiti fara rost in Piata Universitatii? Vedeti ca Aspazia Cojococaru, cea care a dat votul decisiv a fost pusa de PSD-adica tot de voi comunistilor. Ati concurat singuri si tot pe locul 2 ati iesit. Inca o data zic : PROSTILOR! "
" A te manifesta e democratic. A instiga este ...penal. Ar trebui sa facem distinctia intre o declaratie politica si una care incala legea. "
" Asa este, Cacarau trebuie sa raspunda in fata legilor din aceasta tara! "
" Ce simbol a fost Piata si de ce zoaie de oameni e ocupata acum! "
Final, ora 23 Antena 3 îşi încheie transmisia, protestatarii şi-au terminat ziua de muncă.
Noapte bună copii ( nu copy )!
Protestul e o forma de manifestare democratica pasnica a nemultumiri oamenilor fata de ceva anume.In Romania noastra nu stiu cat o sa mai ramana legal daca ramane Traian Basescu si aliatii sai magistrati.
Arthur,tu esti?
Uite ce-i,mestere,atat timp cat Basescu a fost un bastard mitocan, mistocar, nesimtit si vaporean, chiar nu-l pot intrece in nesimtire cei din USL, oricat s-ar chinui.In incompetenta, da, pentru ca n-au pic de machiavleism in ei si nu cauta sa eschiveze legi, ca sa faca un bine tarii, sa-l faca plecat pe chelbosul in tricouas.Si totusi, de unde au venit prima data chestiile astea cu uslamisti, uslasi, uslinosi? Tot Banciu si Tapalaga sau Cristoiu vi le-au spus si pe astea, sau ati invatat singuri poezia?
Fabiii întreabă: