Inca nu s au depus dosarele.
normal ca candideaza cg, crezi ca si-a riscat libertatea si a cheltuit atat ca sa renunte?
Deocamdata nimeni nu si-a depus candidatura.
Au anuntat ca vor candida Crin Antonescu, Nicusor Dan, Elena Lasconi, C.G. si alti cativa, dar fara sanse de a accede in turul 2, cum sunt Gigi Becali, Ana Birchall, Funeriu, etc.
Nu e vorba ca a cheltuit EL, ci ALTII care vor ceva in schimbul banilor alora...
Mai este cristian sima si victor ponta care si-au anuntat intentia, acum vedem cate semnaturi strang...
Normal ca nu el... era de inteles ca altii au cheltuit pentru el ca sa obtina X beneficii
Mai candidează Crin Antonescu, Elena Lasconi, Victor Ponta, Daniel Funeriu, nu știu cine îi va vota
Pe lângă cei menționați, deși încă nu și-a arătat intenția, este posibil să candideze Ilie Bolojan. Posibil dar improbabil.
Lasconi e simpatica nu ti se pare? nici ponta nu e rau. Eu unul nu inteleg cum naiba va fermecat asa rau CG de il votati pe el.
Ponta nu e rau? Esti serios? Ponta asta care a la sustinut public pe Georgescu?
Eu nu l-am votat, nici nu știam de el! Mai bine ca nu știam, am cam văzut ce declarații are
Parlamentaristii sunt o clasa de nobili nu de oameni. Nobilii nu vor egalitate ci vor sa isi pastreze privilegii. Se accetueaza diferenta sociala iar oamenii normali sunt uitati.
De ce sa ne alegem reprezentanti cand aici pe pamant trebuie sa avem doar unul? La vot ii alegi pe cei din Sistemul Reprezentativ. Stii pentru cine este facut Sistemul Reprezentativ? Pentru nobili nu pentru oameni. Oamenii au impresia ca voteaza. Acolo se gasesc doar anarhia nobililor care s-au razvratit impotriva Monarhiei. Tot timpul vom avea clase sociale iar acolo sus se vor pune doar bogatii. Noi trebuie sa limitam bogatii si sa punem un monarh care merge contra clasei inalte (nobili) si produce egalitate sociala.
Crin Antonescu, Lavinia Șandru, Victor Ponta, Gigi Becali, Elena Lasconi sunt câțiva.
Parlamentaristii sunt o clasa sociala nu poporul.
Cine vrea sa ajunga parlamentar nu o face pentru profesionalitate ci pentru ca vrea sa ajunga la Putere. Puterea care o cauta Parlamentaristul este doar a clasei lui.
DaciaRomania întreabă:
Kamacho întreabă: