| BitchInRedDress a întrebat:

Cine candidează la președinție momentan in afara de nicusor? Nu am urmărit politica de ceva timp! Sa nu-mi spuneți de CG! Ma apuca crizele

17 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Inca nu s au depus dosarele.
normal ca candideaza cg, crezi ca si-a riscat libertatea si a cheltuit atat ca sa renunte?

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Deocamdata nimeni nu si-a depus candidatura.
Au anuntat ca vor candida Crin Antonescu, Nicusor Dan, Elena Lasconi, C.G. si alti cativa, dar fara sanse de a accede in turul 2, cum sunt Gigi Becali, Ana Birchall, Funeriu, etc.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru suntserios):

Nu e vorba ca a cheltuit EL, ci ALTII care vor ceva in schimbul banilor alora...

| Ionut2025Tz a răspuns:

Mai este cristian sima si victor ponta care si-au anuntat intentia, acum vedem cate semnaturi strang...

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Normal ca nu el... era de inteles ca altii au cheltuit pentru el ca sa obtina X beneficii

| LisaJulie a răspuns:

Mai candidează Crin Antonescu, Elena Lasconi, Victor Ponta, Daniel Funeriu, nu știu cine îi va vota

| Frank51 a răspuns:

Pe lângă cei menționați, deși încă nu și-a arătat intenția, este posibil să candideze Ilie Bolojan. Posibil dar improbabil.

| BitchInRedDress explică (pentru LisaJulie):

Lasconi e simpatica nu ti se pare? happy nici ponta nu e rau. Eu unul nu inteleg cum naiba va fermecat asa rau CG de il votati pe el.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru BitchInRedDress):

Ponta nu e rau? Esti serios? Ponta asta care a la sustinut public pe Georgescu?

| LisaJulie a răspuns (pentru BitchInRedDress):

Eu nu l-am votat, nici nu știam de el! Mai bine ca nu știam, am cam văzut ce declarații are

| Seba2013 a răspuns:

Parlamentaristii sunt o clasa de nobili nu de oameni. Nobilii nu vor egalitate ci vor sa isi pastreze privilegii. Se accetueaza diferenta sociala iar oamenii normali sunt uitati.

De ce sa ne alegem reprezentanti cand aici pe pamant trebuie sa avem doar unul? La vot ii alegi pe cei din Sistemul Reprezentativ. Stii pentru cine este facut Sistemul Reprezentativ? Pentru nobili nu pentru oameni. Oamenii au impresia ca voteaza. Acolo se gasesc doar anarhia nobililor care s-au razvratit impotriva Monarhiei. Tot timpul vom avea clase sociale iar acolo sus se vor pune doar bogatii. Noi trebuie sa limitam bogatii si sa punem un monarh care merge contra clasei inalte (nobili) si produce egalitate sociala.

| BitchInRedDress explică (pentru LisaJulie):

Foarte bine ai facut bravo

| Cipi1212 a răspuns:

Crin Antonescu, Lavinia Șandru, Victor Ponta, Gigi Becali, Elena Lasconi sunt câțiva.

| MihaitzaItza a răspuns (pentru Seba2013):

Ce ai fumat?

| ReddY25 a răspuns:

Votează cu Becaliwinking

| Andrei_Gherman_1996 a răspuns:

Becali castiga

| Seba2013 a răspuns (pentru MihaitzaItza):

Parlamentaristii sunt o clasa sociala nu poporul. Parlamentul prima data s-a numit Adunare. Acolo la adunare nu se intalneau cei mai buni ci cei mai violenti. Se intalnesc doar oligarhici cu interese nu ca acolo la Parlament s-ar duce asa ca la scoala si ar avea teme. Temele lor sunt cum sa isi pastreze puterea.

Tu ca sa votezi ai nevoie de un Organ (institutie). Compozitia acelui Organ este compusa de oamenii lor nu de popor. Daca citesti istorica vei vedea ca inainte de "votul universal"(sufragiu universal) exista "votul cenzitar". Ce spun acest vot cenzitar? Ca tu nu ai voie sa votezi ci doar cei care fac parte din Organul (institutia) creata de clasa lor. Sistemul Reprezentativ este la o distanta foarte mare de oameni. Omul care crede ca poate sa voteze, el de fapt nici nu poate dialoga cu ei. Nimeni nu i-l asculta. Ala din Sistemul Reprezentativ isi duce mai departe Clasa sau echilibrul lor social. Echilibrul lor este ca tu sa muncesti iar rasa lor sa stea prin functii publice inalte. Sistem sau ordine asta inseamna pentru ei.

Cine vrea sa ajunga parlamentar nu o face pentru profesionalitate ci pentru ca vrea sa ajunga la Putere. Puterea care o cauta Parlamentaristul este doar a clasei lui.

Cand va uitati prin media ca anumite tari sunt numite democratice sa stiti ca aia este marketing. De fapt cand ajungeti acolo sa stiti ca Locuitorii vor sa isi pastreze clasa lor. Iar ca sa isi pastreze clasa te controleaza prin ordini juridice si servicii de inteligenta (neocomunisti).