| SaveTheNature a întrebat:

Cine sa creada ca romanii o duc prost daca nu ies in strada?

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Si ce se rezolva? Revolutia din 89 a fost pregatita dinainte.Nu ai sa mai vezi asa ceva.

| mixxjim a răspuns:

Nu stiu, cred ca frica celor 50 de ani de comunism a intrat prea adanc in oasele tuturor. sau stim ca de fapt totul se decide dincolo de noi, orice-ar fi si orice-am face. sau ne meritam soarta, suntem cea mai dezbinata natie. sau nu stim sa functionam daca nu suntem manati din spate de cineva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inca nu o ducem foarte rau, din moment de emisiunile tv de show cu panarame au explodat, audienta lor este in crestere, deci, romanii nu stau sa planga de foame, ci sunt fericiti.

http://www.realitati.ro/show-tv-pe-timp-de-foamete-si-criza/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Degeabă ieşi în stradă să înjuri un partid, dacă nu eşti bine susţinut din spate de un alt partid.

| M25M a răspuns:

Madrid- proteste mii de oameni
Atena - proteste mii de oameni
Roma - proteste mii de oameni
Lisabona - proteste mii de oameni
Londra - proteste mii de oameni
Iasi - moaste mii de oameni
Bucuresti - moaste mii de oameni

Răspuns utilizator avertizat
| SaveTheNature explică (pentru DomnulCartof):

Ce mai exlpicatii de 2 lei. Frate eu sunt in Anglia. Castig 650 lire/SAPTAMANA. Si in ianuarie femeimA era insarcinata in 8 luni. Si am iesit la proteste aici in Londra, pentrt Romania. Atata timp cat romanii nu ies in strada isi merita soarta( fara alte adaugiri) sa-i ia naiba pe toti care nu au iesit si sa le mearga rau si sa moara de foame. Merita ce e mai rau TOTI! AMIN!

Întrebări similare