| Miyukii a întrebat:

Considerati ca un copil are dreptul la opinie in ciuda faptului ca este imatur fizic si psihic?

Răspuns Câştigător
| DanAmarandei a răspuns:

Sigur ca da, oricine are dreptul la a se exprima. Imaturitatea sa va face ca raspunsurile sa nu fie neaparat luate in considerare. Dar sigur ca le poate exprima atat timp cat intelege ca ceea ce spune are anumite urmari (poate jigni pe cineva, poate supara, poate enerva, poate amuza) si isi poate asuma aceste lucruri, nu vad de ce nu! Pana la urma, se spune ca inventatorul cuiului a fost un baiat (nu un barbat!).

7 răspunsuri:
| Cristi19 a răspuns:

Da,oricine ar trebui sa-si exprime opinia indiferent daca are dreptate sau nu

| alexlaura91 a răspuns:

Bineinteles! cu cat este dat mai mult la o parte, cu atat mai multe se dezvolta mai greu ( atat fizic, cat si psihic).

| Mikyyela a răspuns:

Da.Orice copil are dreptul la o opinie.Nu conteaza ca are probleme mentale sau fizice totusi, este un copil si are voie sa faca tot ceea ce fac si copiii ceilalti.[dar nu te supara, pentru ce tema este aceasta intrebare]happy funda?

| seen a răspuns:

Automat si bebelus in scutece daca e sau are 90 de ani libertatea de exprimare ai confera dreptu la opinie buna rea judeca cel care ai trebuie opinia dar dreptul la opinie al are orice om de orice fel

| Flav a răspuns:

Da, dar daca este ca user-ul @Jelli, iti vine s-o iei razna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Desigur! Este imatur, dar la anumite capitole poate fi mai experimentat decat adultii. Poate a trecut prin niste experiente, s-a documentat, a vazut la altii...
Poate fi genial, asa ca poate sa ajute adultii in realizarea unor lucruri, nu stii niciodata care e şpilul si la cine.

| baiatuu20 a răspuns (pentru Mikyyela):

O am si eu... pentru la civica cls. a VII-a. Dupa 7 ani am vazut si eu intrebarea. Oricum raspunsul tau e mult mai bun decat cel cu funda.