Adevărat! Felicitări tuturor celor care au contribuit la această victorie, care este una spectaculoasă!
http://youtu.be/04854XqcfCY
Ponta ar fi avut sanse daca ar fi stiut sa pastreze o atmosfera calma, ca in primul tur.
Insa incercarea de a stopa voturile diasporei nu a facut decat sa incite multimea si mai mult, si pe buna dreptate ca a meritat-o. A plusat prea mult cu minciunile pe ultima suta de metri.
Nu poti sa prostesti oamenii pe fata chiar asa.
Iti spun eu ce s-a intamplat: Ponta a analizat tehnicile tiranice de manipulare ale marilor dictatori, cum ar fi Iliescu si Nastase, dupa care a incercat sa le aplice crezand ca-i iese. Ei bine nu e chiar atat de simplu pe cat pare. Nu te poti arunca in promisiuni ridicole, ca nu suntem retardati.
Asta e, macar gramul de inteligenta sa-l ai daca educatia iti lipseste, da cand si ala trage chiulul e grav.
Faza e ca toti tineri l-au votat pe Iohannis iar cei batrani pe Ponta. Asta este o decizie inteleapta ca tinerii si-au dat interesu si au mers la vot sa voteze pentru viitorul lor.
E bine ca a castigat cine a meritat
Cat despre ce ai spus tu da, e adevarat. E un progresc destul de mare.
"Cred ca adevaratul castigator al acestor alegeri, a fost in realitate poporul roman, care a demonstrat ca sistemul poate fi invins."
Nu mai va imbatati cu apa rece ca nu s-a schimbat nici un sistem, s-a inlocuit la Cotroceni un marinar cu un profesor si atat.
Nici macar o menta ca avea macar ce freca, acum freaca fiecare ce are in dotare.
Doi bețivi ieșind dintr-o berărie:
- Ba, am uitat sa ma pis!
- Nu-i nimic, te învăț eu.
De unde atata naivitate? Cum sa credeti ca sistemul a fost invins? Cum sa credeti ca se tine seama de parerea societatii?
Nici Ponta si nici Iohannis nu dau doi lei pe Romania. Vor resursele ei, extrase cu sudoarea romanilor si-n in plus, ei nu sunt decat niste marionete. In fundal e aceeasi mână care controleaza acest sistem care, cat de curand, va iesi la suprafata, aratandu-si adevaratul scop. Vai de noi!
Nu e vorba de faptul ca a iesit Iohannis, ci de faptul ca romanii in sfarsit au REACTIONAT. Si au facut-o fara a fi manevrati de nimeni. Nu i-a platit nimeni ca sa iasa in strada (cum s-a mai vazut). Au iesit pentru ca pur si simplu s-au saturat de minciuni gogonate. Nu-mi place deloc modul asta fatalist de gandire: "toti sunt o apa si-un pamant, mai bine nu ma duc la vot". In felul asta nu se va schimba niciodata nimic. Daca tu nu intelegi lucrul asta, imi pare rau pentru tine.
Ce te apuca si pe tine draga?
Sunteți toți in febra revoluției. Îți amintești ca a mai fost una si s-a ales fix praful? Nu am zis sa nu mergi la vot. Faceți niste presupuneri de ma doare capul. Deci, daca ma doare capul la presupunerile voastre vis-a-vis de persoana mea si ce credeți voi ca (,) cred eu, atunci ce sa ma doară la presupunerile voastre vis-a-vis de Iohanis spre exemplu? Sa nu crezi ca nu am votat. De unde concluzia asta deșteaptă de da prin bălți? Un vot se si poate anula, nu numai sa te învârti ca o curca beata si din toți prostii si coruptii tot cu un prost sa alegi.
In fine, numai bine!
Marea majoritate sunt pe spate de fericire si cu totii fac baie in jacuzzi, alo tovarasi vedeti ca jacuzzi consuma mult si cand o sa vina factura v-ati ars, mocirla PSD-ista inca nu s-a dus la fund.
"Felicitari" feizbucistilor manipulati suptil ca a-ti adus pe virgina Johanis la tavaleala caci asa aveti si voi ceva de lins mai netăbăcit dar din pacate o sa ramaneti cu limbile salivand doar, pretul e prea mare si pasarica e inchisa in colivie atat de stanga cat si de dreapta, deci... poate aveti noroc la urmatoarele alegeri. Votul a fost clar unul anti-PSD si
n-am văzut un singur votant entuziasmat de Iohannis ci doar de faptul ca a pierdut Ponta, e o pseudovictorie care ne face și mai penibili decât eram oricum.
Adevărul este ca PDL-ul chiar nu mai avea cu ce sa vina de data asta. L-au găsit pe Iohanis care se bucura de popularitate și uite ca le-a reusit. Botaniștii ăștia mici au reușit o mare "victorie" ).
Acum, daca tot sunt așa bazați, nu vin oare cu ceva șmecher sa ne scape de Ponta pour toujour?! Ca atunci as deschide si eu sticla de șampanie...
"Cred ca adevaratul castigator al acestor alegeri, a fost in realitate poporul roman, care a demonstrat ca sistemul poate fi invins."
Cand citesc asta ma apuca rasu'-plinsu' de naivitatea votantilor biologici care cred caci cu o floare se face primavara.
Daca aş fi populist precum NoName,
"Adevărat! Felicitări tuturor celor care au contribuit la această victorie, care este una spectaculoasă!" aş aduga -Astfel se incheie o perioada neagra a poporului roman si va incepe o noua evolutie care va duce tara spre noi culmi de civilizatie si progres bal bla bla.-
Dar, sunt negru in cerul gurii (precum cainii rai) de suspicios cand e vorba despre binele pe care clasa politica in bataliile ei il face pentru cetateni. Victoria asta împotriva PSD-ismului nu va însemna nimic dacă dreapta nu se igienizează urgent, așa încât să poată da un sens votului de ieri. La fel cum victoria din decembrie 2012 împotriva băsismului n-a însemnat nimic, din motivele pe care le stim. Se va igeniza ea oare? Ramane sa vedem insa pana atunci un lucru e sigur, pregatiti-va recipientii, vidanjele vor venii pline de la căcăstoria guvernului.
Este adevărat. În sfârșit românii și-au apărat interesele și au fost uniți. Parte bună este că oamenii conștientizează că ai drepturi care le pot asigura libertatea.
Stiu foarte bine ca Romania are mult pana sa ajunga o tara cu adevarat civilizata. Dar totusi, sa nu cadem intr-un scepticism total si negru, care sa anuleze orice idee de progres. E important ca romanii sa stie ca se poate si altfel. Si ca daca reactioneaza, pot schimba lucrurile. Noi am avut intotdeauna, din punctul meu de vedere, o atitudine mult prea pasiva. "Ce daca fura cutare? Hai sa ne facem ca nu vedem, ca oricum nu se va schimba nimic." Nu e ok asa. De-aia am ajuns in groapa...
Bine ca esti tu desteapta, draga mea Pacat ca n-ai si putina educatie. Vorbesti exact ca o tata