Eu nu îmi fac griji. Iohannis a câştigat corect alegerile şi inclusiv acelaşi proces prima dată şi va rămâne preşedintele nostru.
Speculaţiile presei psd-iste, care vrea doar să agite poporul, sunt irelevante.
Presa poate sa zica ce vrea, important e ce zice inalta curte de justitie pe 25 noiembrie
El a castigat in prima instanta. Sa vedem ce va fi mai departe. Sa vedem ce zic judecatorii, ce zice presa e mai putin important.
Daca Iohannis va fi declarat incompatibil, presedinte va fi T.Basescu pana in luna mai anului 2015 si iar alegeri pentru un nou presedinte se vor repeta.
Da! Iohannis a castigat cinstit alegerile. Nu stiu daca cunosti pe cineva din Sibiu sa afli cate a facut Iohannis pentru Sibiu.(presa vorbeste doar nu are ce sa faca daca judecatori spun ca este in stare )
1) În prima instanţă Iohannis a câştigat! Ceea ce este foarte important!
Pe 18/11 s-a judecat dacă se admite sau nu recursul. Dosarul a fost amânat pe 25.nov. Dacă nu se admite recursul rămâne soluţia din prima instanţă unde a câştigat Iohannis. CAZ ÎNCHIS.
Dacă se admite se va stabili o dată (probabil la anul viitor) pentru recurs.
2) În cazul în care se admite recursul, la recurs se va constata imunitatea prezidenţială a lui Iohannis. CAZ SUSPENDAT.
Roby69 întreabă:
AvalohAlyn întreabă:
Xenoverse întreabă:
LisaJulie întreabă: