Inca n-am izbutit sa-mi formez o anumita parere, pentru aceasta ar trebui sa vad actele pomenite in ancheta si nu numai acestea.
P.S. Intrebarea ta nu este tocmai fericita. O ancheta nu este prin ea insasi adevarata sau falsa, este adevarata sau falsa prin modul de prezentare a faptelor si concluziile rezultate din acele fapte.
Ancheta este adevarata, lol. Doar ca e formulata malitios, scrisa infect, si daca o citesti cu atentie trebuie sa fii idiot sa ai impresia ca DB a facut chestii ilegale. Poate imorale, cel mult.
E greu sa stii daca este adevarata sau nu. Stirile sunt in functie de unde bate vantul. Daca intelegi la ce ma refer.
Chiar si daca e adevarata, contextul in care apare e doar un atac la adresa lui. La restul candidatilor gen Paleologu, Hunor, Diaconu, etc inca nu a aparut nimic.
Postul Digi si-a aratat adevarata fata ca sustin PNL-ul deci nici stirile lor nu mai sunt credibile.
Asa ca voi vota in continuare cu el din simplu fapt ca toti se sperie de el si il ataca. Si pentru ca sunt noi in politica. Cu PSD a fost dezastru, cu PNL am vazut cum a fost (never again), vedem ce-o fi acum.
Modul in care il ataca pe Barna.
Faptul ca in loc sa comenteze azi de exemplu despre oamenii controversati din guvernul Orban ei spun ca e mai bine ca inainte pe principiul "lasa ca macar vor da chiar daca au furat", si dupa au reinceput sa atace PSD-ul cand subiectul era altul.
Interviurile cu Barna in care i-au taiat argumentele si au dat reportaje sau alte filmari pe post in loc sa-l lase sa vorbeasca.
Faptul ca vor licentele 5G si dupa cum se acorda politic se pozitioneaza inca de acum cu cine cred ei ca trebuie.
Faptul ca oamenii au inceput sa-si dea demisia spunand cum postul de televiziune se corupe pe zi ce trece, gasesti pe net articole.
Barna a fost in ultim luna de 4-5 ori la digi. Niciun alt candidat la prezidentiale nu a mai avut atat timp de emisie la digi. Si l au lasat sa isi spuna punctul de vedere. Mi se pare chiar ok ca l au lasat sa isi expuna punctul de vedere in toate situatiile si guvern si ancheta.
Evident ca merge pentru ca-l cheama sa-l atace. Vezi ce intrebari ii pune Prelipceanu, omul vrea sa scapam de PSD pentru totdeauna dar asta nu inseamna ca se poate face hop in acest moment, si desi prelipceanu stie asta ii pune intrebari de genul "Dar de ce nu intrati acum la guvernare, de ce lasati poporul sa sufere, de ce sustineti PSD-ul" si alte porcarii.
Abordarea corectă dpdv jurnalistic ar fi: ''dar ce bine arătați astăzi, câtă dreptate aveți!'' nu?
Asa si? Pe mine ca votant usr ma interesează raspunsurile pe care le da. Chiar voiam explicații clare si la obiect despre guvernare si despre planurile partidului. Doar sa il invite la emisiune sa injure psd nu are rost
Cui ii pasa ce punct de vedere au jurnalistii, ei sunt pusi acolo sa serveasca politicul si sa faca show. Cand se trezesc si ei la realitate si incep sa numere pe degete ce si cum se poate in realitate reforma tara, atunci mai discutam. Pana atunci, intrebari emotinal-senzationale de tip "de ce lasati poporul sa sufere" isi au locul la latrina3
Raspunsul e simplu, asa e calendarul alegerilor. Dar cum pulimea nu intelege ce e aia calendar, se lasa miscati de intrebari emotionalo-corasonice de tip "de CE laSAti pOpORu sa SUfere".
Ca asa e calendarul, tembelilor, de aia. Vreti un leac sau vreti o frectie pentru rana. Si daca va lasati pacaliti, atunci va meritati 100% soara. Si voi vota doar cu raul cel mai mare de acum inainte, sa va saturati de televonele la TV in timp ce matele va chioraie.
Si sa va platiti singuri si pensiile
Doar ca la A3 cheama politicieni doar ca sa ii muiasca pe altii. Cand vin politicieni prieteni întrebările le știu deja. Asa ai vrea sa fie si digi?
Nu stiu cum e la A3 ca nu-i mai urmaresc de mult, dar cand incepi sa pui intrebari fara sens cand deja ai raspunsul nu e jurnalism si nici profesional. Vrei doar un raspuns emotional al telespectatorului care sa-ti serveasca tie fie la audiente fie pentru alte interese.
Lool, adica sa ascundem probleme actuale sub pres, sa se ocupe altii de ele? Pai nu asa frate. Esti un partid care merita votul meu, ai o soluție pentru orice problema ni doar pentru ce ii place publicului unei televiziuni.
Nimeni nu ascunde nimic. Solutia nu este sa intri la guvernare acum cand tu nu ai sustinere politica doar ca sa faci pe plac electoratului care habar nu are politica si cum se conduce o tara. Esti restrictionat de un calendar electoral si reguli pe care trebuie sa le respecti.
Electoratului care habar nu are politica si cum se conduce o tara.
Exact de asta trebuie sa explice fiecare lucru pas cu pas.
Pai nu stim toti planul?
Cuvinte cheie: optimizare, modernizare, perfectionare, depolitizare...
Si a explicat, cu rapunsuri pe procedura, logice. Dar cand moderatorul te intreaba dupa "de ce fugi" ce sa mai zici? parca nici nu te-a ascultat
Nu stie cine cat stie, eu il votez din alte motive indiferent ce s-ar intampla in campanie. Insa daca omul iti explica o procedura si tu-l intrebi sentimentalisme mai bine iti dai demisia ca jurnalist
LanguageMaster întreabă:
anonim_4396 întreabă: