Nu a fost vina lui, el nu a avut de ales.
Eu prefer sa ramana el, decat sa vina la putere acele hiene insetate.
Si-a batut joc destul de romani, daca esti atenta ai face bine sa votezi in contra si mai ales chiar daca crezi ca altul va fura in locul lui stii ca cineva adica base nu mai fura deloc.
Sa anulam voturile toti, asa or sa vada ca stim ce este de fapt de capul lor si nu ii vrem pe niciunul, ca daca nu votam pot ei fura voturi
Basescu cred ca va ramane si asa cum a fost criza el a reusit sa ne mentina pe linia de plutire
Eu o sa aleg raul cel mai mic adica usl-ul, basescu a adus Romania in stadiul asta de buna voie ca sa se imbogateasca el si cu haita lui de pdl-isti, toti au furat insa basescu a uitat sa se mai opreasca...
Pacat ca putini sunt ca mine si ca tine pe TPU, astia mici nu prea stiu de politica si afara mai sunt oameni prosti care cred in bullshiturile zise de chior, dar va fi demis oricum ca mai multi romani ii sunt in contra.
Acum face pe victima dupa ce inca mai are la gura urme cat a supt tara asta... oricum la noi nu se va schimba nimic niciodata..pacat!
Multi romani sunt contra lui basescu dar oare din ei cati o sa se prezinte la vot? cu cat prezenta la vot este mai scazuta cu atat basescu are sanse mai mari sa ramana si de asta imi e teama...
Da acui e vina din moment ce el a condus parlamentul, guvernul si toate institutiile statului?
Sa votam cu totii pe domnul Dan Diaconescu, spintecatorul de ciocoi.
Va pup pe suflet.
Oricine ar veni la putere tot ar fi corupt, asa asta... macar asta e mai bland si a mentinut tara, tara avea datorii dinainte sa vina el la putere.
Oricare ar veni la putere tot nu o sa fie bine, intelegeti?
A facut rau cand a spus ca trebuie sa se reduca masiv din parlamentari?
Sunt cu groaza...si?, ce fac atatia?, dorm. cu capu pe laptop sau pe tableta, sunt vai de mama lor.
Ce linie de plutire bah? Tu stii cate datorii avem bah? Ba copile.pe linia de plutire Romania este tinuta de catre romanii care muncesc in strainatate si trimit bani in Romania -ATAT. In rest -industria, agricultura si tot ce mai vrei a fost distrusa in special de mafia PDL-ista. Au vandut tot, si au ajuns sa-i vanda si pe oamenii de rand!
Ba trebuie incercat cineva NOU! Ce atata frica bah! Dca anul ne plac urmatorii iesim in strada si ii dam jos! Ce atat teama bah? Nu ai demnitate in tine?
Il tii pe Basescu in funcite de frica USL? Ce gandire e asta?
Nu te obliga nimeni sa votezi USL mah! ai triliarde de alte optiuni. Dar tu cu gandirea ta de fricos, il alegi pe Basescu de frica sa nu vina altii sa iti taie mai mult decat a taiat Basescu, sau sa fure mai mult decat a furat Basescu. Nu se poate bah!
Băsescu până la alegeri când dreapta va fi mai bine organizată iar politicienii tineri de dreapta vor fi mai cunoscuţi.
O sa fie demis fi sigur de asta ca merg la referendum.
Tu gandesti macar putin? basescu a fost mai bland cand e mai rau ca ceausescu? tara a avut datorii de la sfarsitul celui deal doilea razboi mondial pe care le terminase de platit ceausescu, basescu nu a facut altceva decat sa mareasca numarul de datorii si sa se imbogateasca pentru ca ce a furat nea nelu si constantinescu este nimic pe langa ce a furat base si pdl-ul...
Daca chiar nu tiai dat seama pana acum, diaconescu este mana in mana cu basescu, cand e la otv bate campii cu gratie si va face sa-l credeti, cand este prezent la o emisiune de la o alta televiziune isi da arama pe fata...
Asa e, cand esti alcoolic e cam greu sa-ti dai seama ce faci cu tara
La ăsta te referi? : http://forum.realitatea.net/showthread.php?t=61811
, o iei pe aratura?
De unde scoti cuvintele astea? (bah, mah, fricos, teama)
Nu imi este teama de loc, dar toti sunt corupti.
Asta de unde ai scos-o?, Eu nu l-am vazut vreodata beat pe Basescu pe la tv sau prin public, tu l-ai vazut?
Se vede in ochii lui, are privirea aia de betiv se vede clar ca bea mereu
Numai pentru această „ perlă de democrație ", cu paturile de spital reduse, de la 130.000 la 30.000, trebuie să ne mutăm fundurile și să mergem la referendum și să punem ștampila pe DA.
LisaJulie întreabă: