Chiar nu stiu sa raspund. Tind sa cred ca totusi vom reusi sa trecem peste asta si vom ajunge intr-o era a egalitarismului.
Nope, in curand or sa apara roboti care or sa inlocuiasca prostimea si vor scapa de ea (prostime)... sunt convins serios de chestia asta, deja ne-au bagat pandemia ca oamenilor sa nu le mai fie frica
Capitalismul nu e un sistem bun. Dar celelalte sisteme sunt mult mai proaste.
Aa da, doar ca e o vorba aia Istoria e facuta sa se repete chiar daca evoluam si ne indrreptam intr o directia buna. Eu cel putin si aici toti o sa imi dati dreptate, din pricina unui prost sau mai multi... pica tot... sau o luam de la capat.
Buturuga mica rastoarna carul mare...
Ordine( binele ) sau Haos ( raul/ aia prosti)
Eu aspir la ce e corect si bun doar ca sunt realist si nu vad ceva bun din conflictele rusesti deoarece ei sunt un popor f mare si prost, ce dupa parerea mea, nu merita sa traiasca la cat rau a putut sa realizeze de cate ori au avut oportunitati. ( chiar si America, nu doar noi ca popor, i-au dat o sansa dandu-le arme si dupa ce sa vezi ca de obicei au facut ce stiau ei mai bine, o idiotenie mai mare decat capul lor gol si gena lor buna de nimic... )
Sa aveti grija de voi ca maine poimaine intra nesimtitii aia iar la noi in tara ca in vara lui 2021, cand intrase rusul ala cu avionul pe la Cernavoda, parca, daca mai stie care stirea.
În 30 de ani o să trebuiască să ne adaptăm schimbărilor climatice catastrofale, dar ai dreptate, nu cred că capitalismul va mai fi sustenabil pentru mai mult de un secol. Cel mai probabil mult mai puțin. Probabil nu 30 de ani, dar am dubii că vom mai avea capitalism în 2080