Întrebare recomandată | SexoasaTha a întrebat:

Credeti ca daca ar mai fi inca 5 ani presedinte Basescu, ne-ar scapa de coruptie, baietii destepti, regii asfaltului, datoriile la fmi. Si ar construi autostrazi si ar dubla salariul minim pe economie, ca sa traim bine?

Răspuns Câştigător
| justitiarul a răspuns:

Din fericire nu mai poate fi presedinte inca 5 ani, poate doar daca devine un dictator modern cum e Putin, si la cum se manifesta in ultima vreme cred ca si-ar dori!
Intrebarea e ce a facut bun Basescu de cand e la putere? El si sleahta lui de hoti gen Videanu, Udrea, Blaga etc? Regii asfaltului de cine au fost protejati pana acum? Datoriile la fmi cine le-a facut? Cat a crescut salariul minim de cand au fost ei la putere? Cat a scazut mai bine zis nivelul de trai? Cate autostrazi sau construit? Cativa km! Mari realizari!

51 răspunsuri:
| gazaru a răspuns:

E pe drq.Nu va face nimic toata viata lui.O sa murim saraci

| viorelmmv a răspuns:

La ce " oferte " avem la presedinti nici unu nu are ce sa faca bunwinking

| NeverSayNever a răspuns:

Cred ca nu iti dai seama despre ce om vorbesti...acum serios vorbind eu cred ca o sa faca ce a facut si pana acum O SA FURE si ce a mai ramas.

| Adry123456789 a răspuns:

Nu!

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| ralucutzica a răspuns:

Ar fii mai rau decat descrii tu in acest text....am ajunge...

| UsersBoss a răspuns:

Basescu nu vrea decat sa castige el ori cum nu mai are voie sa vie ales si e bine asa ca si daca avea voie nu il alegea decat rudele!

| Wolfyye a răspuns:

In niciun caz

| anutatuca a răspuns:

Sper sa nu

| liveplus a răspuns:

Nu te supara dar nu cred Basescu are un mare defect ESTE OM si noi daca am fi pe pozitia lui (exemplu eu si mai stiu cativa) am fi corupti.

| Anonymous95 a răspuns:

Basescu clar, nu. Punct.

| Adrain121 a răspuns:

Nu

| RXBlade a răspuns:

Nu

| larisuka12 a răspuns:

FARA SUPARARE...dar de atata timp nu a facut aproape nimic de ce am crede acum ca ar face ceva?

| ady2427 a răspuns:

Oricine ar fi la conducere in continuare..lantul coruptiei s-a format si intarit prea bine in ultimii ani incat sa il poata rupe cineva.plus ca nu vrem noi ca romani sa facem vreo schimbare.ca santem fraieri si ne place sa fim modelati cu vrajelile si rahaturile lor.mai bine nu va fi.ne scufundam incet in indiferenta noastra.cu toate ca tot noi suferim.ar trebui sa facem iar revolutie.ce o sa faca? o sa ne omoare pe toti? nu prea cred.ca nu vor avea pe cine sa mai conduca.eu unul sper sa crape toti in scaunele parlamentare.sant inutili.in haosul asta putem trai si singuri.nu avem nevoie de cretini cu 10 fete sa ne indrume spre asta.

| florinmusat09 a răspuns:

In ziua de azi toti sunt cu ochii dupa furat eu nu cred ca o sa traim mai bine.

| universalul a răspuns:

Ai innebunit?laughingsau nu ti-ai deschis inca ochii? Basescu face ceea ce face doar pentru el, nu vedeti ca el ne fura tara?

| Skumpy99thau a răspuns:

Parerea mea este ca nu...numai tiganii sunt de partea lui...

| Mariana_Liliana_Sedoriac_1966 a răspuns:

Daca nu ar fi atatia hoti taman acolo unde se face politica poate ca da, dar interesele sunt mari si indiferenta unora la fel

Întrebări similare