Întrebare recomandată | SexoasaTha a întrebat:

Credeti ca daca ar mai fi inca 5 ani presedinte Basescu, ne-ar scapa de coruptie, baietii destepti, regii asfaltului, datoriile la fmi. Si ar construi autostrazi si ar dubla salariul minim pe economie, ca sa traim bine?

Răspuns Câştigător
| justitiarul a răspuns:

Din fericire nu mai poate fi presedinte inca 5 ani, poate doar daca devine un dictator modern cum e Putin, si la cum se manifesta in ultima vreme cred ca si-ar dori!
Intrebarea e ce a facut bun Basescu de cand e la putere? El si sleahta lui de hoti gen Videanu, Udrea, Blaga etc? Regii asfaltului de cine au fost protejati pana acum? Datoriile la fmi cine le-a facut? Cat a crescut salariul minim de cand au fost ei la putere? Cat a scazut mai bine zis nivelul de trai? Cate autostrazi sau construit? Cativa km! Mari realizari!

53 răspunsuri:
| Skumpy99thau a răspuns:

Parerea mea este ca nu...numai tiganii sunt de partea lui...

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Chαяtreux a răspuns:

Clar nu

| CiocolataAlbaAerata a răspuns:

Pana acum a facut ceva? NU! Deci nici de acum incolo n-o sa faca nimic!

| Anonymous95 a răspuns:

Basescu clar, nu. Punct.

| Adry123456789 a răspuns:

Nu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De datoriile la FMI nu ne mai scapă nici Ceaşescu reîncarnat.

| RXBlade a răspuns:

Nu

| PotatoMustDie a răspuns:

Aaaa, nenica, nu mai poate, are 3 mandate.

| NeverSayNever a răspuns:

Cred ca nu iti dai seama despre ce om vorbesti...acum serios vorbind eu cred ca o sa faca ce a facut si pana acum O SA FURE si ce a mai ramas.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Are deja doua mandate de presedinte, nu mai are dreptul la altul. Iliescu a fost singurul martzafoi care a gasit o chichita care sa-i permita sa candideze de trei ori. Da' nu-i bai, cu sau fara Base, cu sau fara Iliescu, nu ducem lipsa de magari care sa ocupe tronul si sub obladuirea lui, sleahta de hoti, escroci si lingai, sa jefuiiasca tara. In fond astia au intrat in politica sa se inavuteasca, nu sa scoata tara din rahatwinking

| UsersBoss a răspuns:

Basescu nu vrea decat sa castige el ori cum nu mai are voie sa vie ales si e bine asa ca si daca avea voie nu il alegea decat rudele!

| anutatuca a răspuns:

Sper sa nu

| MMihai a răspuns:

Ar trebui să te muți în România, să afli realitățile și să nu mai întrebi prostii!

| al3xander a răspuns:

N-a facut nimic in 8-9 ani si sa-i mai dam inca 5 ani ca sa vedem daca o sa faca ceva? e ca si cum la un violator i-ai spune ca ceea ce a facut nu e bine si sa se duca inapoi la victima cu o floare si sa-si ceara scuze.

| diavolitadulce a răspuns:

Basescu nu mai poate sa fie presedinte dar va ramane deputat. si nu nu cred ca se va schimba ceva cu el

| justitiarul a răspuns (pentru Oana92):

"Mah"ii zici taticului tau care te-a educat "bine".Ti-am zis eu ca apreciez USL-ul sau ca merg la vot?
Dânggg!

| Wolfyye a răspuns:

In niciun caz

| EzioAuditoreDaFirenze a răspuns:

Mai bine Basescu decat USL

| ralucutzica a răspuns:

Ar fii mai rau decat descrii tu in acest text....am ajunge...

| IncorrectUsername a răspuns:

Daca ar mai fi 5 ani Basescu? Ptiuuu scuipal-as in chelie, mai bine era cu Ceascalaughing)Desi nu stiu cum era pe vremea luilaughingCred ca nici in vecii vecilor n-o sa faca el ce-ai zis tu.straight face

Întrebări similare