| IzvorulDeIntelepciune a întrebat:

Credeti ca exista pe TPU persoane platite de catre partidele politice pentru a face comentarii electorale si a ridica in slavi anumiti membrii de partid (cum ati vazut ca s-a intamplat atat inaintea alegerilor prezidentiale, in timpul alegerilor prezidentiale cat si dupa finalizarea acestora) sau fac asta din pura naivitate si lipsa unei ocupatii mai bune?

14 răspunsuri:
| Dzeko7 a răspuns:

Bineinteles ca sunt astfel de persoane pentru ca acest site este foarte vizitat de oameni simpli si asa isi pot strange voturi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://youtu.be/_zLZp1R-yRg?t=6m33s

suntserios
| suntserios a răspuns:

Mda, un site unde media de varsta e de 13 ani nu cred ca e vizat de viata politica

| Dandanache a răspuns:

Nu stiu daca au fost neaparat platiti sau sunt impatimiti slugoi de partid, dar unii chiar au aterizat aici cu ocazia alegerilor si au avut o activitate strict electorala.

http://www.tpu.ro/utilizator/aaqgvx/raspunsuri/

| Fatamuntilor a răspuns:

N-as crede!
Multi sunt copii/ adoloesecenti fara drept de vot si si-au exprimat opinia
Astialanti sunt cel mult simpatizanti, chiar daca unii au fost cam patimasi in a-si exprima opinia
De alfel dupa cum vezi orice dezbatere a incetat imediat dupa.

| IzvorulDeIntelepciune explică (pentru Fatamuntilor):

''De alfel dupa cum vezi orice dezbatere a incetat imediat dupa.''
Daca dezbaterile incetau imediat dupa alegeri eu nu mai puneam intrebarea asta acum, cel putin nu asa cum am formulat-o. Din nefericire, exista ''activisti'' care alimenteaza focul in continuare, chiar aici pe TPU, motiv pentru care eu ii banuiesc de anumite party-pris-uri sau de tulburari psihice (obsesiv-compulsive) aparute pe fondul lipsei de activitate fizica si/sau intelectuala.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Nu am urmarit in mod deosebit...
Poate a facut-o pentru a iesi in a iesi in evidenta cumva.

NOname
| NOname a răspuns:

Nu înţeleg care e problema ta, "IzvorulDeIntelepciune", de ce te interesează cine pe ce teme preferă să discute şi cine eşti tu ca să-i etichetezi. La "Legislaţie, Politic & Social" ce ai vrea să se dezbată, dacă nu subiectele politice care sunt de actualitate? Sau ai şi tu impresia - ca mimoza astalaltă http://bit.ly/15LXmVR - că ar trebui să ţi se ceară voie înainte?

Majoritatea celor care dezbat aceste subiecte şi vor mai dezbate, atât cât vor dori, o fac din spiritul civic şi pentru că sunt subiecte importante, care îi privesc pe toţi şi ţin de viitorul lor comun.

Ignoranţii şi sensibiloşii, care nu ştiu decât să bârfească şi să jignească gratuit, sunt invitaţi să se uite în altă parte şi să-şi vadă de treaba lor.

| IzvorulDeIntelepciune explică (pentru NOname):

Teme sociale importante sunt si educatia, sanatatea, economia, infrastructura, birocratia din sistemul public s.a.m.d. Astea de ce nu sunt dezbatute? Sunt prea grele? Ca in fond astea reprezinta progresul tarii si viitorul nostru mai mult decat cine e presedinte, primar sau prim-ministru. Nu partidele politice pun umaru' sa miste caruta asta la care impingem noi (sau ma rog, unii din noi). Din contra, formatiunile poiltice si oamenii pusi de ei la conducere nu fac decat sa ne bage bete-n roate.
Ignorantu' de mine trage zilnic cate 10 ore, pe vant, pe ploaie, pe ninsoare e mereu prezent la munca. Altii stau in fotoliu cu laptopul in brate toata ziua (deci stau in caruta, nu o imping) si habar n-au pe ce lume traiesc. De parerea alora vrei sa tin eu cont? Ca astia domina pe TPU.

NOname
| NOname a răspuns (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Sunt dezbătute toate pe rând, măi, Izvorule De Înţelepciune, numai tu, în ignoranţa ta, preferi să vezi doar ceea ce îţi alimentează frustrările şi răutatea.

Îi acuzi pe alţii de naivitate, tulburări psihice şi lipsa de activitate, dar nu observi că tocmai tu dai dovada de ele, punând astfel de întrebări şi pierzându-ţi timpul cu judecăţi subiective, meschine şi inutile.

P.S: Adevarul e ca eu sunt de vina fiindca incerc sa schimb ceva si sa impun oamenilor de aici o gandire mai productiva desi viata m-a invatat in repetate randuri ca nu poti schimba lumea. Pana la urma asta nu-i razboiul meu, ce rost are sa-mi fac nervi de cate ori intru aici. Asa se intampla cand vrei sa faci un bine, esti vazut ca ''omu negru''. Nu mai bine stau eu sa fac caterinca? Ca e mult mai simplu asa.

P.S2: ''Sunt dezbătute toate pe rând''

Sunt 4 ani de zile de cand urmaresc TPU. S-au intamplat destule in timpul asta dar discutii pe teme cu adevarat utile n-am prea vazut, si vad din ce in ce mai rar. Tu poti sa-mi promiti orice dar amandoi stiim care este realitatea si ce se va intampla mai departe.

NOname
| NOname a răspuns (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Nu am de ce să-ţi promit ceva.

Ţi-am spus, suferi grav de ignoranţă, de atenţia selectivă, de-aia nu vezi multe şi în zadar îţi iei aerele de superioritate. Dacă vrei o gândire mai productivă, ai putea să începi cu a ta, nu să-i sâcâi aiurea pe oameni (ca un comunist), că discută despre ce şi când au chef şi nu se simt datori să-ţi dea socoteala pentru felul în care îşi petrec timpul său liber.

''suferi grav de ignoranţă, de atenţia selectivă,''
Nu-i nimic, iau un nurofen.