Categoric, da! Un barbat care are o masina scumpa inseamna că este :
Frumos
Inteligent
Mascul alpha
Are un penis foarte lung si foarte gros. Cu cat masina este mai smechera cu atat iti creste penisul mai mult.
Eu personal sper sa mi-se aprobe imprumutul de 50k € la banca să imi pot permite un bmw second hand. In 30 de ani am sa achit creditul pentru ca o sa mai imi iau un job in plus. Abia astept sa ascult manele prin sat si sa vad domnisoarele cum intra in calduri cand ma vede pe mine cat sunt de valoros.
Nu (mai este). A fost, cand era mai greu cu banii si masinile, in Romania.
Acum sunt mai multi indicatori, nu mai e atat de importanta masina, mai ales ca daca stai intr-o zona populata, centrala, masina poate fi un handicap. Un bucurestean sau clujean nu prea are unde sa-si etaleze masina, nu are unde parca in centru. Toata lumea vine cu Uber pe acolo, cand iese in oras.
Doar pe la tara sau in orasele moarte, poti spune ca te dai jos din masina smechera in fata anturajului sau a cuiva care-si face o parere despre tine.
Iar in functie de varsta, se pot cere realizari adevarate, cum ar fi cariera si locuinta proprie. Cu o masina de 20.000 poate impresionezi pana in 25 de ani, ca dupa, poate fi o dovada de infantilitate, daca esti cu cariera nicaieri, si stai cu parintii, ori intr-o cocioaba lipsita de confort, mostenita.
Pentru cine are capul pe umeri și se gândește, că cel mai mult contează caracterul omului, nu îi se va părea important un cazan.
Nu. Adesea vezi pe strada ultimele modele de marci auto, iar posesorii locuiesc in case modeste si se descurca de la o zi la alta cu banii.
Principalul marker social de avutie consta in venituri financiare si imobiliare. Degeaba ai parcat in fata cotetului ultimul model de septar.
Cand vezi la ce masini sunt in marile orase din Romania daca ai masina scumpa te pierzi la gramada.
În multe cazuri oamenii bogați și realizați nu prea simt nevoia să demonstreze nimănui că sunt bogați și realizați. Este suficient că știu ei asta.
În schimb mulți dintre cei care încearcă să proiecteze o imagine de succes prin mașini, țoale, vacanțe exotice etc sunt în realitate înglodați în datorii și nu-și permit nici să treacă strada.
Dacă ai venituri anuale de 20 de mii de euro și conduci o mașină de 80.000 de euro luată în leasing nu înseamnă că ești bogat, înseamnă că ești un imbecil.
Foarte inteligent raspunsul, bravo! Ai mare dreptate! M-as bucura sa constientizeze asta si cei care se cred printi pe baza masinilor lor.
Veniturile financiare si imobiliarele ti le stiu doar apropiatii, eventual si colegii de serviciu (sau partenerii de afaceri). Insa cu o masina scumpa te poate vedea oricine, impresionezi oriunde te duci. De-asta cred ca cei mai multi considera masina principalul marker de avutie.
Totusi am vazut si oameni care n-au nicio cariera, care stau cu parintii, si tot sunt putrezi de bogati.
Sau mai bine spus saracii care reusesc sa se imbogateasca. Astia sunt cei mai insetati sa se dea mari cu avutia lor!
anonim_4396 întreabă: