| BitchInRedDress a întrebat:

Credeti ca România va avea vreodata un președinte femeie? Ce parere aveti despre Maia Sandu?

10 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

1. Poate, who knows? Nici nu vad ce relevanta ar avea. Unul/una care ar vrea sa schimbe lucrurile in bine ar fi eliminat oricum de la putere de catre mafia politica indiferent daca e barbat sau femeie.
2. Nici una. M-a interesat extrem de putin de politica Moldovei ca sa ma documentez despre Maia Sandu asa ca nu detin suficienta informatie despre acest subiect cat sa imi conturez o parere anume.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Romania nu e deloc pregatita pentru asa ceva... suntem un popor de misogini si needucati.

| BitchInRedDress explică (pentru siriusblack98):

Nu crezi ca ar fi cazul sa incercam si cu o femeie? Pe barbati i-am încercat mai mult decât suficient. (Ce am scris eu poate avea 2 înțelesuri)winking

| mihai69 a răspuns:

1. Sper. Ar fi bine.
2. Excelentă.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Si incercai sa ma convingi ca nu esti un rusofil de 2 lei agitator pe aici.
Trebuie sa fii de a dreptul imbecil sa dai vina pe Sandu pentru saracia moldovenilor provocata de rusi, efectiv imbecil.

| MihaitzaItza a răspuns:

Deci tu vii si ne spui ca Moldova condusa de prorusi timp de 30 ani a saracit din cauza celui mai prouropean presedinte? Hahahahaha
Hahahaha.
Ba, da unii care faceti propaganda rusa sunteti prosti rau.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

1.Tot ce se poate.
2.O parere buna.

| siriusblack98 a răspuns (pentru BitchInRedDress):

Ar fi aceeasi Marie cu alta palarie. Sforile la conducere nu se trag de o singura persoana dupa cum o taie pe aceea capul sa stii. Deciziile nu sunt luate de o singura persoana ca nu e dictatura. Presedintele este doar o marioneta care face ce i se comanda de catre altii cu mai multa putere si influenta. Ca e o femeie presedinte sau un barbat, pentru noi ar fi oricum egal cu zero.

| MihaitzaItza a răspuns:

Avand in vedere ca au votato de 2 ori nu sunt asa imbecili.
Tu pe de alta parte dupa rationamentul tau... cam esti.

| gabicoo a răspuns:

Nimic nu este imposibil. Referitor la Maia Sandu - nu e momentul.