1. Poate, who knows? Nici nu vad ce relevanta ar avea. Unul/una care ar vrea sa schimbe lucrurile in bine ar fi eliminat oricum de la putere de catre mafia politica indiferent daca e barbat sau femeie.
2. Nici una. M-a interesat extrem de putin de politica Moldovei ca sa ma documentez despre Maia Sandu asa ca nu detin suficienta informatie despre acest subiect cat sa imi conturez o parere anume.
Romania nu e deloc pregatita pentru asa ceva... suntem un popor de misogini si needucati.
Nu crezi ca ar fi cazul sa incercam si cu o femeie? Pe barbati i-am încercat mai mult decât suficient. (Ce am scris eu poate avea 2 înțelesuri)
Si incercai sa ma convingi ca nu esti un rusofil de 2 lei agitator pe aici.
Trebuie sa fii de a dreptul imbecil sa dai vina pe Sandu pentru saracia moldovenilor provocata de rusi, efectiv imbecil.
Deci tu vii si ne spui ca Moldova condusa de prorusi timp de 30 ani a saracit din cauza celui mai prouropean presedinte? Hahahahaha
Hahahaha.
Ba, da unii care faceti propaganda rusa sunteti prosti rau.
Ar fi aceeasi Marie cu alta palarie. Sforile la conducere nu se trag de o singura persoana dupa cum o taie pe aceea capul sa stii. Deciziile nu sunt luate de o singura persoana ca nu e dictatura. Presedintele este doar o marioneta care face ce i se comanda de catre altii cu mai multa putere si influenta. Ca e o femeie presedinte sau un barbat, pentru noi ar fi oricum egal cu zero.
Avand in vedere ca au votato de 2 ori nu sunt asa imbecili.
Tu pe de alta parte dupa rationamentul tau... cam esti.
fergierikerikomike întreabă:
anonim_4396 întreabă:
MotuMatias întreabă: