| sabin89 a întrebat:

Cu cine ați asemăna-o pe Elena Lasconi? Cu Maia Sandu, cu Angela Merkel sau cu Ioana d'Arc?

20 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Cu Maia Sandu.

| george2095 a răspuns:

Maia Sandu

| J0B0MAT a răspuns:

Întrebarea e cu cine îl putem asemăna pe Georgescu.Cu Ceaușescu, Putin, Hitler, Stalin, Mussolini? E greu să mă decid dacă e fascist, nazist comunist sau o corcitură între ele.

| WallzRUp a răspuns:

Fără supărare, cu Mama Omida.

Elena Lasconi poartă ditamai crucea la gât și mai crede și-n horoscop. Oare știe să citească și în palmă?

| J0B0MAT a răspuns (pentru J0B0MAT):

Nu înțelegem noi ăștia care nu susținem totalitarismul.Că de informat suntem informați, voi restul nu înțelegeți nici ceea ce vedeți.Cum nici Georgescu nu se înțelege nici pe el, prin afirmații contradictorii, de genul că susține creștinismul, dar elogiază criminalii de război precum Codreanu sau Putin, când una din cele 10 porunci este Să nu ucizi. Nu înțeleg mintea unui susținător al totalitarismului, mă bate.
*Ca răspuns pentru Radiofm care mi-a dat ignorsad

| J0B0MAT a răspuns (pentru J0B0MAT):

În orice caz, alegerea e dintre fascism, nazism sau comunism în cazul lui, bine că știe toată lumea. Păcat că îl votează.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu pot sa ma pronunt, o sa vedem dupa si daca este aleasa presedinte.
In orice caz se poate sa ajunga ca Maia Sandu, ca nu exista termen de comparatie cu Ioana si nici cu A. Merkel, aceasta din urma a fost cancelar (similar premierului) si nu presedinte.

| goguPatent a răspuns:

Ee, hai sa pastram niste proportii doar.

eu o compar cu Nicusor Dan.

un politican ones dar care a avut multe de invatat in primul mandat si acum este o fata politica din ce in ce mai prezenta

| gabicoo a răspuns (pentru J0B0MAT):

Cu Napoleon Ionescu - internat de 15 ani la psihiatrie.

| J0B0MAT a răspuns (pentru gabicoo):

Mă sperie cum de sunt atât de mulți dobitoci care nu își dau seama cât e de nebun.
Nu mai vor să bea apă din pet-uri, se duc să își ia din sticlă de sticlă, pe bune.Au impresia că așa vor fi informațilaughing Da' nu vor să citească, să gândească logic, doamne ferește!

Ce să mai zic. Predau într-o școală din județul în care AUR a primit cele mai multe voturi. Nici nu mă mir de rezultat. La așa părinți așa progenituri. Nu mai am cuvinte.

| UnchiulRamiz a răspuns:

Cu profa mea de Istorie din generala, zisa și psorca tongue

Iar la mine Georgescu pe primul loc.
Am ajuns să ne fie rușine cu țara noastră, când toate țările democratice ne citează că susținem extremismul.
Eu cred că mă voi întreba toată viața cum e posibil ca atât de multă lume să susțină atât de multe aberații. Dacă ia ăla cred că vom fi catalogați drept proști de către toate țările, chiar și de Rusia, pentru mult timp de acum încolo.
Și pe bună dreptate, partidele extremiste trebuiau scoase în afara legii pentru că uite ce se întâmplă și în Georgia, Germania, din cauza lor.

Stai liniștit că și la mine Georgescu a ieșit primul. Dar la mine totuși există o explicație: când votezi timp de 20 de ani același primar Ion Lungu (un țărănoi prost și bâlbâit) și același președinte al consiliului județean Gheorghe Flutur (o termită care a tocat pădurile județului și a făcut groapă de gunoi în vârf de munte) - după dispariția lor din funcții te repezi să votezi pe primul bandit care este coerent în ce spune - chit că emite doar enormități.

Nu e scuză pentru prostie, nici faptul că nu s-au informat.Susținătorii lui sunt ori pro-ruși, ori proști, ori homofobi. La concluzia asta am ajuns după interacțiunile mele cu zeci de susținători ai lui sau citindu-le sutele de comentarii. Și nu prea cred că există leac pentru condițiile lor, nu se pot schimba decât poate dacă vor vedea pe propria piele ce înseamnă comunismul.Și nu zic că nu merită asta, însă nu am nevoie să văd și eu sau oamenii care susțin democrația.

Să știi că în localitatea in care predau eu majoritatea tinerilor sunt plecați la muncă în străinătate și acasă au rămas părinții lor care au trăit pe vremea lui Ceaușescu și au cunoscut "binefacerile" comunismului - dar se pare că nu au înțeles nimic. Bunici tâmpiți și alienați, copii dobitoci care prestează la muncă de jos în străinătate și nepoți idioți la școală - de asta am parte zilnic.

De votat cu Georgescu au votat masiv dobitoacele rămase acasă să-și crească nepoții. Bunicii cu pensii de la stat și nepoții cu burse sociale, iar foarte mulți cu certificate de CES/handicap pentru care statul le dă 2400 lei / lună doar pentru simplul fapt că vin la școală.

Eu cunosc mulți tineri care îl susțin pentru că habar nu au de comunism, ei ar mai avea o șansă dacă ar vedea.E culmea prostiei să trăiești în comunism, să moară oameni pentru libertatea ta și apoi să lupți să te reîntorci în comunism. Ei și psihopații sunt o cauză pierdută.
Și mă uit cum Ucraina, Georgia s-au luptat și se luptă de zeci de ani sa fie în UE, iar unii dintre noi având totul pe tavă, ne luptăm să dăm cu piciorul binelui.Dar încă sper că suntem mai mulți cei care încă gândesc.

| KovacsB a răspuns:

Cu Merkel dupa 16 beri.

| kalasnicov22 a răspuns:

Greu de spus, acum este doar o incompetenta, dar daca se pune serios pe invatat 10 ore pe zi in 250 de ani o sa aiba cunostintele necesare, dar nu are nici experienta.

Întrebări similare