| adinutza_3925 a întrebat:

Cu cine ati vrea sa votati?

16 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Cred ca voi vota cu Basescu, explicatia, toata lumea da cu bata in el, toate posturile de televiziune, incepand cu realitatea, terminand cu antena 3 nu discuta despre ceilalti candidati la presidentie, Basescu e intors cand pe o parte cand pe cealalta parte din ora in ora. Subiectul numarul unu este Basescu.

| mariazet45 a răspuns:

Pe oricine in afara de Basescu

| Orannginna a răspuns:

Cu Vadim. Macar asta ar curata tara de nenorociti. happy

| DianaLostInDreams a răspuns:

Crin Antonescu

| Silvia a răspuns:

Pe mama, dar nu vrea sa candidezesad.

| Silvia a răspuns:

Ba e incredibil! Sunt pe site niste fani infocati ai lui Basescu si ai lui Remus Cernearolling on the floor. Toti am primit stupizi, in afara de cei care au zis de eilaughing.

| Chuck a răspuns:

Cu Remus Cernea laughing rolling on the floor. Ati auzit de el?

| dadaaaaa a răspuns:

Base` doar ca nu am 18 anibig grin as vrea dar nu pot...

Răspuns utilizator avertizat
| cristina21 a răspuns:

Basescu

| geronimo a răspuns:

La o intrebare asa simpla, raspunsul este mai complicat.Nici un candidat nu intruneste toate cerintele noastre, dar din toate relele sa alegem pe cel mai mic, fiecare cu optiunea lui, eu merg cu BASESCU mi se pare cel mai potrivit pentru situatia actuala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu Abraham Lincon dar am inteles ca nu mai candideaza laughing Il votez pe Vadim ca m-am saturat de mafuketani cu cosu` plin de promisiuni laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Credeam ca traim intr-o tara libera nu? imi votatzi cu stupid pentru ca am dreptate? pentru ca suntem in paragina si avem datorii de miliarde de euro? Pentru ca avem pamanturi care nu se mai cultiva nimica pe ele din cauza ca importam totul? din cauza ca tzaranii mor de foame si ca preferatzi rosii sau cartofi din turcia sau italia? Pentru ca toti cei care au fost la putere au furat cat au putut?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Basescu evident! este cel mai bun dintre toti.

| criss86 a răspuns:

Nu prea am pe cine sa votez.pentru ca nimeni nu o sa ne rezolve probleme noastre ...ale roamnilor asa ca... o sa merg pe mana voastralaughing

| iryna_4737 a răspuns:

Eu pe Basescu l-as vota. dar deocamdata nu pot sa votezhappy

Întrebări similare