Harcioage taica, prostia te nasti cu ea, traiesti cu ea, mori cu ea. Daca de Alina Dumitru are cunostinta toata planeta, cine dracu ii cunoaste pe Badea si Ciutacu? Vai mama lor!
Sunt angajatii lui voiculescu si ca buni angajati ce sunt, mai dau si ei cu limba pe langa fundul lui voiculescu
S au ofticat ca Basecu nu a fost demis. Uneori orientarea lor politica (impusa sau nu) ii fac sa intreaca orice limita de bun simt fata de credinta si judecata celor din jur. Pe scurt sunt nesimtiti.
Mi-s simpatici amandoi dar ei intrec deseori culmea nesimtirii in multe comentarii. au devenit foarte agresivi de ceva vreme cei de la a3, mai-mai ca-ti dau si una ca nu faci si zici ca ei uita c ain fond fiecare om are dreptul sa gadeasca asa cum considera de cuviinta si sa faca asa cum considera de cuviinta (in masura in care nu da in cap la nimeni)
2 mercenari, penibili.
De Badea imi placea, ma uitam pe fiecare seara dar acum ma uit doar sa ma amuz de cat de penibil este.
Imi mai place si emisunea lui Gadea alta sluga ipocrita.
Pana la urma cei doi sunt reprezentantii unei prese cica obiective si totusi aproape ca l-au depasit in ultimul timp pe DD la subiectivitate.
Presa de rahat.
Badea si Ciutacu sunt 2 personalitati mari pentru tara asta, oameni foarte destepti, desi cateodata exagereaza.