| harciog a întrebat:

Culmea nesimtirii la comentariile lui Mircea Badea si a lui Ciutacu despre Alina Dumitru si refuzul ei de a vota.Ce parere aveti?

18 răspunsuri:
| mixxjim a răspuns:

Mi-s simpatici amandoi dar ei intrec deseori culmea nesimtirii in multe comentarii. au devenit foarte agresivi de ceva vreme cei de la a3, mai-mai ca-ti dau si una ca nu faci si zici ca ei laughing uita c ain fond fiecare om are dreptul sa gadeasca asa cum considera de cuviinta si sa faca asa cum considera de cuviinta (in masura in care nu da in cap la nimeni) happy

suntserios
| suntserios a răspuns:

S au ofticat ca Basecu nu a fost demis. Uneori orientarea lor politica (impusa sau nu) ii fac sa intreaca orice limita de bun simt fata de credinta si judecata celor din jur. Pe scurt sunt nesimtiti.

| Gabitzu246 a răspuns:

Amandoi sunt copii lui Voiculescu deci nu prea ai ce sa ceri

| DEBrown a răspuns:

Badea si Ciutacu sunt 2 personalitati mari pentru tara asta, oameni foarte destepti, desi cateodata exagereaza.

| WR104 a răspuns:

2 mercenari, penibili.
De Badea imi placea, ma uitam pe fiecare seara dar acum ma uit doar sa ma amuz de cat de penibil este.
Imi mai place si emisunea lui Gadea alta sluga ipocrita.
Pana la urma cei doi sunt reprezentantii unei prese cica obiective si totusi aproape ca l-au depasit in ultimul timp pe DD la subiectivitate.
Presa de rahat.

Răspuns utilizator avertizat
| clauss a răspuns:

Sunt angajatii lui voiculescu si ca buni angajati ce sunt, mai dau si ei cu limba pe langa fundul lui voiculescu

| fulgerul a răspuns:

Harcioage taica, prostia te nasti cu ea, traiesti cu ea, mori cu ea. Daca de Alina Dumitru are cunostinta toata planeta, cine dracu ii cunoaste pe Badea si Ciutacu? Vai mama lor!

| fulgerul a răspuns (pentru the2k):

Ma doare la bascheti ca ma raportezi, dar esti prost, iremediabil prost.Pai cine e ma Alina si cine sunt CIORDACU si SPAGAT? Sti ca noi ieri, in timpul alegerilor ne-am contrat. Daca erai corect, recunoste-ai ca am avut dreptate. Dupa 23.00, ai amutit complet.Te reprezinta nikeul, doi ca!

Vezi ca nu m-am luat de iq-ul mamei tale, insa iti dau o palmuta, prin ati spune ca prostul nu e prost destul, pana nu e si fudul! Ia uita-te fraierica ce procent am dat dimineata si vezi daca am avut dreptate.Ai fost ca prostul la referndum!

| harciog explică (pentru the2k):

Mai ce naibii ii dai cu jignirile? Cind s-a hotarit drept de vot s-a hotarit acelasi drept pentru toti fie profesor universitar fie ultimul taran.Ce naibii ceilanti n-au voie la optiuni politice?

Incerc sa-ti dau un raspuns pertinent si corect.In primul rand dai dovada de nesimtire forte cand aduci in discutie defectul unui om.Din bun simt asta nu se face. Faptul ca eu si altii sutem inchisi la minte, cum zici tu, asta e.Nu toti ne-am nascut analisti politici ca tine, noi ne dam cu parerea, amarata aia de parere care a facut ca Somnorila sa nu doarma comod in fotoliul de presedinte.Iti dau un indiciu.Intr-unul din raspunsurile mele, am afirmat ca multi va raspopii Base daca revine.Afla de la mine ca asa va fi.CCR-ul nu-si permite sa invalideze referendumul. Daca o va face, vom patii ce a patit Austria dupa ce a fost ales Joerg Haider.Sti ca am dreptate.Voi prin calitatile voastre de adanci analisti i-mi puteti raspunde la o intrebare.Care este cursul logic al politicii nationale pana la inceputul lui Decembrie.Curaj,poti mai mult!

Asa se scria pe timpul meu desteptule.Si vezi ca dupa cu tine, se pune virgula iar inceputul unei propozitii se face cu majuscula, asta asa prieteneste.

| Kanpeki a răspuns:

Badea a facut doar o gluma neinteleasa din pacate...

| harciog explică (pentru Kanpeki):

"Vaca este vaca pentru ca asa s-a nascut, vaca". Frumoasa gluma de zootehnist.

Întrebări similare