Ce bine te gandesti tu taxa pe gratar auzi. si mizeria care ramane dupa gratarul tau ce se intampla cu ea? apreciez la tine ca ai specificat tara in care traim. dar asta se intampla datorita celor ca tine, care nu stiu altceva decat sa isi bata joc de munca altora. ai pofta de gratar fa-l acasa nu la padure. foarte bine fac cei de la mediu RESPECT.
Erau prea multe deseuri, in fata blocului in spatele blocului in parcuri, prea marlaneste, toti tiganii si meltenii faceau gratar in spatii publice in loc sa se duca macar la iarba verde ori in padure. Acum spatiul amenajat e mai ok, special destinat pentru asa ceva. Nu vor mai veni toti marlanii intr-adevar.
Mi se pare foarte corecta aceasta taxa,interzicerea acestor obiceiuri proaste de a face,una-diua,gratar in aer liber. NU este un obicei specific romanesc,este doar un prost obicei prin care romanul vrea sa se dea plin de ifose,sa arate ce destept este el, cati bai are daca-si permite sa faca gratar in aer liber. Ce altceva mai stiu romanii nostri sa faca decat sa iasa la gratar- iti dai seama ce lucru maret fac - sa puna manelele sa sune cat mai tare, sa bea pana nu mai poate si apoi sa lase in urma lor mizerie ca si cum ar fi trecut o turma de porci. In multe tari este interzis acest prost obicei. Cine vrea gratar sa-si faca in propria lui casa, natura este facuta sa o admiti, sa o respecti si - ceea ce romanii ar trebui sa invete - sa o ingrijesti. Aceasta taxa este o taxa de reeducare a romanului pentru ca trebuie sa mai vada si altceva decat carne, manele, bautura si mizerie.
Ai voie sa faci dar doar in locurile special amenajate si cred ca este corect. Prea ne-am batut joc de mediul inconjurator, inclusiv cu ocazia iesirilor la iarba verde. Cine nu respecta legea sa plateasca. Numai bine!
"Ok mai puneai si o alta taxa pe gunoiul lasat in urma!" Si mai vrei sa faci gratar in aier liber. Pai tocmai de aceea nu se mai da voie pentru ca nesimtirea noastra nu are limita, ne vaitam ca avem mizerie dar noi o facem.
Ce Facem cu cei care lasa mizerie pe plaja? interzicem plaja pe nisip? Doar pentru ca unii nu au habar ca dupa ce ai terminat de fumat o tigara ea trebuie aruncata la cosul de gunoi? Nu poti interzice doar pentru ca unii sunt needucati si necivilizati ok?
Sa stii ca noi Romanii de obicei pe unde mergem lasam in urma urme"Specifice ca pe acolo a trecut un roman...ok?
Poti sa faci gratar in paduri private, asa am facut eu si mai tarziu am prins la pescuit un rac
Mi se pare foarte normal şi sănătos să se fi luat decizia asta. În mod normal oamenii ar trebui să-şi dea seama singuri, cu căpşorul lor, că nu e ok să mergi să pui de un grătar pe unde apuci. Nu e bine pentru natură, plus că mulţi idioţi needucaţi îşi lasă toate gunoaiele acolo, după ce au terminat de înfulecat şi de golit toate dozele de bere. Aşa, cu taxa asta, poate se vor mulţumi să facă grătar doar în locurile special amenajate sau la ei în curte, unde nu are nimeni nicio treabă. Asta este, dacă nu-i ameninţi cu o amendă, îi doare în cot...