| Xena20 a întrebat:

Cum credeți că se va termina războiul din Ucraina si in cat timp?

Răspuns Câştigător
| Germanu2904 a răspuns:

Se va termina curând, nu pot spune cu exactitate. Doar să câștige Kamala Harris alegerile din SUA, și să trimită destul armament ucrainenilor pentru a se apăra. Totuși, te poți uita la DeepState map să înțelegi mai bine situația la moment. Cel mai probabil se va termina prin moartea lui putin. Sau ucraina va reuși să alunge rușii de pe front și de pe teritoriile ocupate, insă, rămâne de văzut.

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ma indoiec ca se va termina prea curand, odata ce acum ajung sa se bata cu arme moderne, cu drone si explozibile, posibil cu arme nucleare si tare imi este teama ca se vor extinde razboaiele si in tarile vecine.

| Mindfulness a răspuns:

Până în 2027 cred, dar nu știu nici eu.

| Koba12345 a răspuns (pentru Mindfulness):

2027 se presupune ca va fi anul escaladarii, nu chiar pana la nivelu de razboi mondial dar mai serios ca acum

| Mindfulness a răspuns (pentru Koba12345):

Sa de-a domnul și mondial sa vina.

| Mosotti a răspuns:

Nu se stie cand se termina, vad ca nu ii pot pune pe rusi la punct, si nici sa-i supere prea tare nu se doreste se pare, de aia nu s-a aprobat folosirea rachetelor cu raza lunga.

Ca se stie ca se iau resurse de la ei si pe sestache, materii prime, nu s-a dorit sa se dea globul peste cap taind cu adevarat tot ce iese din rusia.

E foarte dificila situatia, pe langa ca e putere nucleara rusia, si astia (nu conteaza ce tara e), daca e groasa rau de tot, decat sa se lase invinsa, se suicideaza tara aia dar si cu ceilalti de gat, aici e problema. De fapt ce il intereseaza pe conducator ca tara arde? El oricum pleaca in zone sigure cumva, indiferent al carei tari e presedinte, dar o face din orgoliu.

Ca nu se folosesc nucleare asa din nimic, de aia nu a folosit pana acum, doar nu or fi tampiti sa dea aia pentru un petic de Kursk invadat, nu folosesti atomice la asa ceva.
Ca daca aia ai NATO, SUA, UE stiau ca, macane rusu la santaj psihologic doar dar ca nu ar da niciodata nucleare, ar fi aprobat astia folosirea rachetelor alea fara nici o problema, si ar fi intrat si peste ei fara probleme, si ii calmau repede.

Ca SUA asa facea, intrau, rezolvau, plecau. In Serbia nu asa au facut in 99 cand incepuse Milosevici sa faca cu Kosovo ce face si Putin? Au rezolvat problema rapid.

Nimeni nu baga miliarde in atomice de forma! Ca daca se stia ca e de forma si ca nu dai orice e, era ca si cum nu le-ai avea, asa ca de ce sa le mai faci?

Sa vedem cum se lasa, tot ce vreau e sa fie liniste aici, atat, in rest sa faca ce vor toti.

| Xena20 explică:

Nu vad cum s-ar putea termina vreodată, asta mă îngrijorează

| Xena20 explică (pentru Mindfulness):

Nici în glumă sa nu zici așa ceva

| Xena20 explică (pentru Germanu2904):

Sper sa fie adevărat ce zici!

Întrebări similare